Etusivu » Trainers’ House Oyj suunnittelee osakkeiden yhdistämistä

Trainers’ House Oyj suunnittelee osakkeiden yhdistämistä

TRAINERS’ HOUSE OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 27.3.2019 KLO 8:30

Trainers’ House Oyj suunnittelee yhtiön osakkeiden lukumäärän vähentämistä osakkeita yhdistämällä (niin sanottu käänteinen split). Osakkeiden yhdistämisen tarkoituksena on osakekaupankäynnin edellytysten parantaminen ja joustavuuden lisääminen mahdollisen varojenjaon yhteydessä. Osakkeiden yhdistäminen edellyttää yhtiön yhtiökokouksen päätöstä.

Yhtiön hallitus suunnittelee kutsuvansa koolle ylimääräisen yhtiökokouksen päättämään osakkeiden yhdistämisestä. Yhtiö julkistaa kokouskutsun yhteydessä tarkemman ehdotuksen osakkeiden yhdistämisen toteuttamisesta ja aikataulusta sekä ehdotuksen kertoimesta, jolla osakkeita yhdistetään.

TRAINERS’ HOUSE OYJ

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja
Aarne Aktan, puhelin 040 342 4440

JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi, Helsinki
Keskeiset mediat
www.trainershouse.fi – Sijoittajille

Jätä kommentti

facebook twitter