Etusivu » Silmäasema Oyj: Jyrki Alamäki Silmäaseman myyntijohtajaksi

Silmäasema Oyj: Jyrki Alamäki Silmäaseman myyntijohtajaksi

Jyrki Alamäki Silmäaseman myyntijohtajaksi

Silmäasema Oyj
Pörssitiedote
20.3.2019 klo 10.00

Silmäaseman myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jyrki Alamäki (s.1977). Alamäen vastuulle tulee Silmäaseman optisen kaupan ja silmäsairaaloiden myynnin johtaminen. Hän aloittaa tehtävässä kesäkuun loppuun mennessä.

Alamäellä on pitkä kokemus kuluttajaliiketoiminnan, myynnin ja kanavien johtamisesta Suomessa. Hän on toiminut Telia Finlandin myyntikanavien johtajana vuodesta 2014. Tätä ennen hän on vastannut Telia Sonera Finlandissa Shop in Shop ja Partner Channels -kanavien johtamisesta vuodesta 2004 lähtien. Koulutukseltaan Alamäki on kasvatustieteiden maisteri.

“Jyrki Alamäellä on vahvat näytöt kuluttajaliiketoiminnan johtamisesta erittäin kilpaillussa ja nopeasti muuttuvassa markkinaympäristössä. Olen iloinen saadessani Jyrkin kaltaisen kokeneen, tuloshakuisen ja ihmislähtöisen myynnin ammattilaisen mukaan tiimiin rakentamaan Silmäaseman tulevaisuutta”, toteaa Silmäaseman toimitusjohtaja Jussi Salminen.

“Silmäasema on ainutlaatuinen hyvään näkemiseen keskittyvä kotimainen yritys ja monien suomalaisten tuntema brändi. Silmäasemalla on maanlaajuinen myymälöiden ja silmäsairaaloiden toimipisteverkosto, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt yhdessä silmäasemalaisten kanssa itselleni uudella toimialalla. Haluan tuoda mukanani vahvan tavoitteellisuuden lisäksi myös hyvää, ihmislähtöistä johtamista, sillä ilman hyvinvoivaa ja innostunutta henkilöstöä on mahdotonta menestyä”, kertoo Silmäaseman tuleva myyntijohtaja Jyrki Alamäki.

SILMÄASEMA OYJ

Jussi Salminen
toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Jussi Salminen, puh. 040 834 5818
Myyntijohtaja Jyrki Alamäki, puh. 040 522 3399 (aloitus kesäkuun loppuun mennessä)

Väliaikainen viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö Mikko Merisaari p. 050 521 4055

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on yli 150 myymälää ja 14 silmäsairaalaa Suomessa sekä kymmenen myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

facebook twitter