Etusivu » Sievi Capital Oyj: Sievi Capital aloittaa selvitystyön koskien mahdollisuuksia hankkia uutta pääomaa

Sievi Capital Oyj: Sievi Capital aloittaa selvitystyön koskien mahdollisuuksia hankkia uutta pääomaa

Sievi Capital Oyj
Pörssitiedote 1.3.2019 klo 9:20

Sievi Capital aloittaa selvitystyön koskien mahdollisuuksia hankkia uutta pääomaa

Sievi Capital julkaisi syyskuussa 2018 strategiansa vuosille 2018-2021. Yhtiön strategiana on luoda pitkällä aikavälillä omistajilleen arvoa tekemällä enemmistösijoituksia listaamattomiin yrityksiin ja aktiivisen omistajuuden kautta auttaa näitä yrityksiä menestymään omaa vertailuryhmäänsä paremmin. Yhtiö suunnittelee tekevänsä vuosittain keskimäärin 1-2 uutta sijoitusta, joiden koko on 5-15 miljoonaa euroa.

Osana strategiansa mukaisia toimenpiteitä Sievi Capital on päättänyt aloittaa selvitystyön koskien mahdollisuuksia hankkia uutta pääomaa. Mahdollisia toimenpiteitä, joihin arvioinnin perusteella voidaan päätyä, ovat muun muassa uuden pääoman hankinta oman tai vieraan pääoman ehtoisena. Mahdollisilla toimenpiteillä yhtiö pyrkisi varmistamaan edellytykset toteuttaa uusia sijoituksia strategiansa mukaisesti. Yhtiö on nimennyt Carnegie Investment Bankin neuvonantajakseen selvittämään eri vaihtoehtoja.

SIEVI CAPITAL OYJ

Päivi Marttila
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!