Etusivu » Muutos Elecster Oyj:n johtoryhmässä

Muutos Elecster Oyj:n johtoryhmässä

ELECSTER OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.3.2019 KLO 9:30

Muutos Elecster Oyj:n johtoryhmässä

Elecster Oyj:n pitkäaikainen talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Risto Koskela on ilmoittanut eroavansa talousjohtajan tehtävästä henkilökohtaisista syistä. Yhtiö on päättänyt käynnistää uuden talousjohtajan rekrytoinnin.

Kiitän Ristoa erinomaisesta työstä Elecsterin talousjohtajana ja ymmärrän hyvin hänen päätöksensä keventää työtehtävien määrää ja vastuullisuutta. Olemme sopineet Riston kanssa, että sen jälkeen kun uusi talousjohtaja aloittaa tehtävässään, Risto jatkaa yhtiön palveluksessa osa-aikaisena taloushallinnon asiantuntijana – toteaa Elecster Oyj:n toimitusjohtaja Arto Kinnunen.

ELECSTER OYJ

Arto Kinnunen
toimitusjohtaja

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Arto Kinnunen, puh. 0400 191 980

JAKELU

Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.elecster.fi

Jätä kommentti

facebook twitter