Etusivu » KORJAUS: OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVÄ TILANNEKATSAUS

KORJAUS: OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVÄ TILANNEKATSAUS

14.45 Lontoo, 16.45 Helsinki, 29. maaliskuu 2019 – Afarak Group Oyj (“Afarak” tai “Yhtiö”)

KORJAUS: OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVÄ TILANNEKATSAUS

Maaliskuun 28 päivänä 2019 julkaistussa pörssitiedotteessa oli erovaisuuksia kieliversioiden välillä ja lisäksi molemmat kieliversiot viittasivat väärään ylimääräisen yhtiökokouksen päivämäärään.

Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin marraskuun 12, 2018 (ei helmikuun 12, 2019).
Hallituksen valtuutuksessa oli useita ehtoja (jotka julkistettiin ennen yhtiökokousta ja sen jälkeen). Afarakin tarkoituksena oli tilannekatsaus /yhteenveto tiedotteessa kuvata näistä vain keskeisimmät. Lopulta englanninkielinen tiedote sisälsi enemmän tietoa kuin suomenkielinen.

Suomenkielisessä versiossa tulisi olla kaksi ehdollisuutta enemmän (jotka tulevat alkuperäisistä ehtouksista ja päätöksistä) ja niiden tulisi kuulua seuraavasti:
Englanninkielinen versio:

The share offer price to be paid by Afarak in the Takeover Bid shall be EUR 1.015 per share. (“Share Offer Price”). Each shareholder of Afarak shall also have the right not to participate in the Takeover Bid and to continue as a shareholder in Afarak. The total amount of cash consideration in the Takeover Bid to be paid by Afarak shall be limited to EUR 28,404,000.00.The payment of the Share Offer Price shall take place by the end of March 2019, if practically possible.The authorisation is proposed to include the right for the Board to decide on all other matters related to the Takeover Bid.The authorisation is proposed to remain valid until 31 May 2019.

Suomenkielinen versio:

Afarakin Ostotarjouksessa maksama hinta on 1,015 euroa per osake (”Osakkeen Myyntihinta”). Kullakin Afarakin osakkeenomistajalla on myös oikeus olla osallistumatta Ostotarjoukseen ja jatkaa Afarakin osakkeenomistajana. Ostotarjouksessa Afarakin rahana maksaman korvauksen yhteismäärän ylärajaksi asetetaan 28.404.000,00 euroa.Tarjousvastikkeen maksun tulee tapahtua maaliskuun 2019 loppuun mennessä, mikäli käytännössä mahdollista.Valtuutuksessa annetaan hallitukselle myös oikeus päättää kaikista muista Ostotarjoukseen liittyvistä seikoista.Valtuutuksen ehdotetaan pysyvän voimassa 31. toukokuuta 2019 asti.

Hallituksella on valtuutus päättää omien osakkeiden ostosta 31.5.2019 saakka. Hallitus
Afarak Group Oyj

Lisätietoja:

Guy Konsbruck, toimitusjohtaja, +356 2122 1566, guy.konsbruck@afarak.com
Jean Paul Fabri, PR-päällikkö, +356 9940 8746, jp.fabri@afarak.com

Vuosikertomukset ja muut sijoittajille annettavat tiedot ovat tarkasteltavissa Yhtiön verkkosivustolla www.afarak.com.

Afarak Group on erikoismetalliseosten valmistaja, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

www.afarak.com

Jätä kommentti

facebook twitter