Etusivu » Konecranes sai tilauksen neljästä siirrettävästä satamanosturista YILPORT-konsernilta

Konecranes sai tilauksen neljästä siirrettävästä satamanosturista YILPORT-konsernilta

Daten:Konecranes:Diverses:Pressebilder:2019:22-02:1193_007-Latin America.jpg

Maailman 12. suurin konttiterminaali- ja satamaoperaattori YILPORT HOLDING tilasi neljä suuritehoista Model 8 -siirrettävää satamanosturia vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Kaksi Konecranesin suurista Gottwald-nostureista aloittaa toimintansa Puerto Quetzalissa Guatemalassa vuoden 2019 puolivälissä, ja kaksi kuukautta myöhemmin toimitetaan kaksi nosturia Puerto Bolivariin Ecuadoriin.

YILPORT-konsernin Konecranesilta tilaamat neljä uutta ekotehokasta diesel-sähkökäyttöistä Model 8 -siirrettävää satamanosturia keskittyvät konttien käsittelyyn kahdessa terminaalissa. Ne auttavat kehittämään kestävästi terminaalin toimintoja Latinalaisessa Amerikassa, jossa YILPORT aloitti vuonna 2016 Puerto Bolivarissa, ja josta se on sittemmin laajentanut toimintaansa Ecuadoriin. Guatemalan Puerto Quetzal on konsernin uusin toimipaikka terminaalitoiminnassa.

”Tarkoituksemme on ottaa johtava asema valikoiduissa maissa Latinalaisessa Amerikassa, joka on yksi maailmanlaajuisen kasvustrategiamme tukipylväistä. Olemme jälleen kerran valinneet huippuosaamista edustavat Konecranesin siirrettävät Gottwald-satamanosturit arvostetuimmalta ja luotettavimmalta kumppaniltamme. Nosturien avulla voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan materiaalinkäsittelypalveluja ja selvitä yhä suurempien konttialusten tuomista haasteista näinä logistiikan muutosaikoina. Konecranesin nosturien luotettavauus ja nopea käsittelytahti on tehnyt meihin vaikutuksen toistuvasti. Kokonaisstrategiamme kannalta on myös tärkeää, että koneet ovat ekotehokkaita,” kertoo YILPORT HOLDING -konsernin johtaja ja omistaja Robert Yüksel Yildirim.

”Olemme ylpeitä siitä, että pitkäaikainen asiakkaamme YILPORT on valinnut nosturimme jälleen kerran käsittelypalveluihinsa Euroopan ulkopuolella. YILPORTin tilaus terminaaleihinsa Latinalaisessa Amerikassa osoittaa, että asiakkaamme kykenevät kasvamaan teknologiamme ja laajan tuotevalikoimamme avulla muuttuvien tarpeidensa mukaan,” toteaa Konecranesin Mobiilisatamanosturit-liiketoimintayksikön myyntijohtaja Andreas Moeller.

YILPORTille toimitetaan neljä identtistä G HMK 8410 -kaksiköysinosturia. Niiden nostokapasiteetti on 100 tonnia ja ulottuvuus 61 metriä, ja ne voivat käsitellä 19 kontin rivistöjä suurempien aluksien ohella.

Lisätietoja:
Andreas Moeller, myyntijohtaja, mobiilisatamanosturit, Konecranesin Satamaratkaisut
sähköposti: andreas.moeller@konecranes.com tai puhelin: +49 211 7102 3765

Sijoittajat:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin 020 427 2050

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!