Etusivu » Jukka Havia aloittaa Ramirentin talousjohtajana 12. huhtikuuta

Jukka Havia aloittaa Ramirentin talousjohtajana 12. huhtikuuta

Ramirent Oyj Pörssitiedote 18.3.2019 klo 13.30

Ramirent tiedotti 3. joulukuuta 2018 nimittäneensä Jukka Havian konsernin uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän siirtyy tehtävään Tikkurila Oyj:stä. Vahvistetun aikataulun mukaisesti Jukka aloittaa uudessa tehtävässään 12. huhtikuuta 2019.

Lisätietoja:
Terhi Jokinen, konsernin viestintäpäällikkö, Ramirent Oyj, puh. 0207 502 086

Ramirent on johtava palveluyritys, joka vuokraa koneita rakentamiseen ja muulle teollisuudelle. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on 2 905 työntekijää 294 konevuokraamossa Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Ramirent – Gear Up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Jätä kommentti

facebook twitter