Etusivu » Espoon kaupunki valitsi Innofactorin päätöksentekojärjestelmän toimittajaksi

Espoon kaupunki valitsi Innofactorin päätöksentekojärjestelmän toimittajaksi

logo.png

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 8.3.2019 klo 15.55

Espoon kaupunki on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Innofactorin toimittamaan päätöksentekojärjestelmäratkaisun SaaS-palveluna. Hankinnan kohteena on päätöksentekojärjestelmä, joka sisältää ratkaisun lisensseineen, toimitus- ja käyttöönottoprojektit, ylläpito- ja tukipalvelut sekä asiantuntijapalvelut pienkehittämiseen ja käyttöönottoihin. Tavoitteena on, että toimitettava ratkaisu palvelisi Espoon kaupungin päätöksentekoa ja sen valmistelua kaikissa kaupungin viranhaltija- ja toimielinpäätöksissä. Ratkaisu hyödyntää tiedonohjaussuunnitelmaa ja sisältää sähköisen kokoustenhallinnan, luottamushenkilörekisterin ja sopimusrekisterin. Innofactorin toimittama järjestelmä pohjautuu Innofactorin Dynasty-tuoteperheeseen. Järjestelmätoimitus ja siihen liittyvät integraatiot ovat suunniteltu toteutettavaksi vuosien 2019–2020 aikana. Espoon kaupungin hankintapäätöksessä ilmoittama hankinnan ennakoitu arvonlisäveroton kokonaisarvo on 1 500 000 euroa, josta ensimmäiselle neljälle vuodelle kohdistuu 950 000 euroa.

”Olemme ylpeitä voidessamme toimittaa tämän päätöksentekojärjestelmäratkaisun Espoon kaupungille. Dynasty-tuotteella on pitkä yli 25 vuoden historia, jonka aikana tuotetta on kehitetty jatkuvasti paremmaksi asiakkaiden tarpeisiin. Kauppa on Innofactorille merkittävä ja vahvistaa entisestään Innofactorin johtavaa asemaa asianhallinnan- ja arkistointiratkaisujen markkinassa Suomessa sekä pitkäaikaista asiakassuhdettamme Espoon kaupungin kanssa”, toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Kaupunki tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Espoon palveluita käyttää noin 14 000 työntekijää, noin 30 000 koululaista sekä sähköisen asioinnin laajentuessa yhä suurempi joukko kuntalaisia, asiakkaita ja vierailijoita.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Espoossa 8.3.2019

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2014–2018 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 14 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization

Jätä kommentti

facebook twitter