Etusivu » eQ OYJ HAKEE OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 LISTAAMISTA NASDAQ HELSINKIIN

eQ OYJ HAKEE OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 LISTAAMISTA NASDAQ HELSINKIIN

eQ OYJ PÖRSSITIEDOTE
28.3.2019, klo 9:00

eQ Oyj on hallituksen aiemmin tekemän päätöksen mukaisesti jättänyt hakemuksen optio-oikeuksien 2015 listaamiseksi Nasdaq Helsingin pörssilistalle 1.4.2019 alkaen.

Julkisen kaupankäynnin kohteeksi haetaan eQ:n vuoden 2015 optio-ohjelman perusteella annettuja optio-oikeuksia (”eQ Optio-oikeudet 2015”). eQ Optio-oikeuksia 2015 on eQ-konsernin avainhenkilöiden hallussa yhteensä 1 575 000 kappaletta. Osakkeiden merkintäaika eQ Optio-oikeuksilla 2015 alkaa 1.4.2019 ja merkintäaika päättyy 1.4.2021. Kukin eQ Optio-oikeus 2015 oikeuttaa merkitsemään yhden yhtiön uuden osakkeen. Merkintähinta on tällä hetkellä 3,11 euroa per osake. Merkintähintaa on alennettu ennen osakemerkintää päätettyjen osinkojen ja vapaan oman pääoman rahastoista jaettujen varojen määrällä asianomaisena täsmäytyspäivänä.

Optioilla merkittävät uudet osakkeet merkitään kaupparekisteriin neljä kertaa vuodessa, kerran kussakin vuosineljänneksessä, mikäli merkittyjen uusien osakkeiden yhteismäärä ylittää 20.000 kappaletta. Merkintä kaupparekisteriin tehdään kuitenkin vähintään kerran vuodessa tilikauden päätyttyä. Oikeus osinkoon ja muut osakkeenomistajan oikeudet tulevat voimaan kaupparekisteröintipäivästä lähtien.

eQ Optio-ohjelman 2015 ehdot ja ohjeet osakkeiden merkitsemisestä optio-oikeuksilla ovat nähtävillä eQ Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.eQ.fi. Optio-oikeuksien 2015 antamisesta tiedotettiin pörssitiedotteella 5.11.2015.

Helsinki 28.3.2019

eQ OYJ

HALLITUS

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Janne Larma, puh. +358 9 6817 8920

Jakelu: Nasdaq Helsinki, www.eQ.fi

eQ-konserni on kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. eQ Varainhoito tarjoaa monipuolisia varainhoitopalveluita (ml. pääomarahastot ja kiinteistövarainhoito) sekä instituutioasiakkaille että yksityishenkilöille. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 9,5 miljardia euroa. Konserniin kuuluva Advium Corporate Finance tarjoaa yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin sekä pääomajärjestelyihin liittyviä palveluja.

Lisätietoa konsernista saa sivuilta www.eQ.fi.

Jätä kommentti

facebook twitter