Etusivu » Eforen neuvottelut kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa vievät arvioitua enemmän aikaa

Eforen neuvottelut kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa vievät arvioitua enemmän aikaa

EFORE OYJ Pörssitiedote 28.3.2019 klo 16.20

Eforen neuvottelut kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa vievät arvioitua enemmän aikaa

Efore ilmoitti helmikuussa 2018 tutkivansa erilaisia rakenteellisia vaihtoehtoja telekommunikaatioliiketoimintansa pitkän aikavälin kannattavuuden varmistamiseksi ja 27.11.2018 allekirjoitettiin aiesopimus yhteistyöyrityksestä kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa. Tavoitteena oli toteuttaa järjestely vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Neuvottelut kiinalaisen yhteistyöpartnerin kanssa ovat edenneet, mutta osapuolten tekemät selvitykset ovat vieneet arvioitua enemmän aikaa. Efore uskoo edelleen, että yhteistyöyrityksen perustamiseen liittyvät sopimukset ovat allekirjoitettavissa lähikuukausina ja uusi yritys kykenee käynnistämään toiminnan kesän 2019 aikana saatuaan tarvittavat viranomaishyväksynnät.

EFORE OYJ

Vesa Leino
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Vesa Leino, puh. +358 40 759 8956.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni
Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen konserni. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen myynti-, markkinointi- sekä tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Euroopassa ja Kiinassa. Sen lisäksi konsernilla on myynti- ja markkinointiyksikkö Yhdysvalloissa. Joulukuussa 2018 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 52,4 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 406 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.efore.com

Jätä kommentti

facebook twitter