Etusivu » CONTAINERSHIPS OYJ LUNASTAA ENNENAIKAISESTI VUONNA 2021 ERÄÄNTYVÄN, 60 MILJOONAN EURON VAKUUDELLISEN ETUOIKEUSASEMASSA OLEVAN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN: CONTAINERSHIPS OYJ JA MACANDREWS GMBH YHDISTÄVÄT MERENKULUN LIIKETOIMINTANSA

CONTAINERSHIPS OYJ LUNASTAA ENNENAIKAISESTI VUONNA 2021 ERÄÄNTYVÄN, 60 MILJOONAN EURON VAKUUDELLISEN ETUOIKEUSASEMASSA OLEVAN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN: CONTAINERSHIPS OYJ JA MACANDREWS GMBH YHDISTÄVÄT MERENKULUN LIIKETOIMINTANSA

Pörssitiedote
Sisäpiiritieto 29.3.2019

CONTAINERSHIPS OYJ LUNASTAA ENNENAIKAISESTI VUONNA 2021 ERÄÄNTYVÄN, 60 MILJOONAN EURON VAKUUDELLISEN ETUOIKEUSASEMASSA OLEVAN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN: CONTAINERSHIPS OYJ JA MACANDREWS GMBH YHDISTÄVÄT MERENKULUN LIIKETOIMINTANSA

Containerships Oyj (”Liikkeeseenlaskija” tai ”Containerships”) täten ilmoittaa, että sen vuonna 2021 erääntyvä, 60 miljoonan euron joukkovelkakirjalaina (ISIN: FI4000292172) (”Joukkovelkakirjalaina”) lunastetaan ennenaikaisesti 6.5.2019 (”Lunastuspäivä”) joukkovelkakirjalainan 21.11.2017 päivättyjen ehtojen (”Ehdot”) kohdan 9.3 mukaisesti. Ilmoitus joukkovelkakirjalainan lunastuksesta lähetetään joukkovelkakirjalainanhaltijoille 29.3.2019.

Joukkovelkakirjalaina lunastetaan Ehtojen määrittelemän ”Make Whole Amount” -arvon mukaisesti, joka on 106,513 prosenttia ulkona olevasta nimellisarvosta lisättynä kertyneellä, mutta maksamattomalla korolla (yhdessä ”Lunastushinta”). Lunastushinta maksetaan niille joukkovelkakirjalainanhaltijoille, jotka ovat rekisteröityjä joukkovelkakirjan haltijoiksi Euroclear Finland Oy:ssa määräpäivänä 3.5.2019. Yhtiö tulee myös hakemaan joukkovelkakirjalainan poistamista Nasdaq Helsingistä.

Joukkovelkakirjalainan lunastus on osa CMA CGM -konsernin uudelleenjärjestelyä, jonka tavoitteena on yhdistää Containershipsin ja MacAndrews GmbH:n short sea -liiketoiminnat erinäisillä yritysjärjestelyillä, jotka sisältävät mm. Container Finance Ltd Oy:n sulautumisen Containershipsiin, Containershipsin maa- ja agentuuriliiketoimintojen osittaisjakautumisen sekä lopuksi Containershipsin sulautumisen rajat ylittävällä sulautumisella MacAndrews GmbH:an, joka uudelleennimetään 1.4.2019 alkaen Containerships – CMA CGM GmbH:ksi. Koko uudelleenjärjestely on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2019 viimeisen neljänneksen aikana.

Liikkeeseenlaskijasta:

Maailmanlaajuinen johtava logistiikkakonserni CMA CGM hankki Euroopan sisäisen konttiliikenteen erityisosaajan, Containershipsin vuonna 2018. Containerships tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman korkeatasoisia logistiikkapalveluita ja -ratkaisuja hyödyntäen toiminnassaan laivoja, rekkoja, junia ja jokiproomuja. Se toimii tällä hetkellä Baltiassa, Venäjällä, Pohjois-Euroopassa, Pohjois-Afrikassa sekä Turkissa.

MacAndrews GmbH (1.4.2019 alkaen nimeltään Containerships – CMA CGM GmbH) liittyi CMA CGM -konserniin vuonna 2002 ja tarjoaa myös täyden valikoiman laadukkaita rautatie-, tie- ja merenkulkupalveluita sekä on erityisosaaja konttikuljetuksissa Euroopan sisäisillä reiteillä. Sen pääasiallinen toiminta on yhdistää Pohjois- ja Keski-Eurooppa Pyreneiden Niemimaan, Kanarian saarten ja Marokon kanssa.

CMA CGM ilmoitti 17.1.2019 yhdistävänsä Containershipsin ja MacAndrewsin tuotemerkit Containershipsin tuotemerkin alle 1.4.2019 alkaen tavoitteenaan luoda johtava eurooppalainen tuotemerkki, jonka toiminta yhdistää ainutlaatuiset meri- ja maakuljetusratkaisut sekä niitä täydentävän paikalliseen länsäoloon.

Lisätietoja antaa: Claude Lebel, CEO, Containerships Oyj
+491719460600, hgb.clebel@containerships.eu

Jätä kommentti

facebook twitter