Etusivu » Consti Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

Consti Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

CONSTI YHTIÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.3.2019, KLO 18.20

Consti Yhtiöt Oyj:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

Consti Yhtiöt Oyj:n vuoden 2018 vuosikertomus, joka sisältää täydellisen emoyhtiön tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen sekä tilintarkastuskertomuksen, on julkaistu suomeksi ja englanniksi.

Consti on julkaissut myös selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään sekä palkka- ja palkkioselvityksen vuodelta 2018.

Vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvitys ovat saatavilla pdf-tiedostoina tämän pörssitiedotteen liitteenä sekä internet-sivuilta osoitteesta www.consti.fi > Sijoittajat. Vuosikertomuksen painettu versio ilmestyy 2.4.2019.

CONSTI YHTIÖT OYJ

Lisätietoja:
Esa Korkeela, Toimitusjohtaja, Consti Yhtiöt Oyj, puh. +358 40 730 8568
Joni Sorsanen, Talousjohtaja, Consti Yhtiöt Oyj, Puh. +358 50 443 3045

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2018 Consti-konsernin liikevaihto oli 316 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Liitteet

Consti Vuosikertomus 2018Consti selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2018Consti palkka- ja palkkioselvitys 2018

Jätä kommentti

facebook twitter