Etusivu » AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2018 VUOSIKERTOMUKSENSA

AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2018 VUOSIKERTOMUKSENSA

16:00 Lontoo, 18:00 Helsinki, 29.3.2019 – Afarak Group Oyj (“Afarak” tai “Yhtiö”) (LSE: AFRK, OMX: AFAGR) Vuosikertomus

AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2018 VUOSIKERTOMUKSENSA

Afarak Group ilmoittaa julkaisseensa tänään vuosikertomuksensa vuodelta 2018. Vuosikertomus on saatavilla Yhtiön internetsivuilta www.afarak.com.

Vuosikertomus sisältää strategisen katsauksen, jossa analysoidaan Yhtiön toiminnallista ja taloudellista suoritusta ja riskienhallintaa. Strategisessa katsauksessa on myös kestävän kehityksen katsaus, jossa keskitytään terveyteen ja turvallisuuteen, paikallisyhteisöihin ja ympäristöön liittyviin hankkeisiin. Hallinnollinen katsaus kertoo Yhtiön hallituksen työstä vuonna 2018 ja hallinto- ja ohjausjärjestelmiin liittyvistä hankkeista. Vuosikertomus sisältää myös päivitetyn lausunnon vuoden 2018 kaivostoiminnan myötä muuttuneista mineraalivaroista ja -varannoista Etelä-Afrikassa.

Afarakin toimitusjohtaja Guy Konsbruck: “2018 oli Afarakille erityisen vaikea ja häiriöiden sävyttämä vuosi. Etelä-Afrikan omistusten odottamattomia haasteita pahensi ferrokromin keskimääräisten sopimushintojen lasku. Nämä tekijät johtivat konsernin heikkoon tulokseen verrattuna vuoden 2017 ennätystulokseen. Afarakin johto on suunnitellut ja toteuttanut korjaavia toimenpiteitä kautta liiketoiminnan. Kohdatuista haasteista huolimatta olemme tasapainoisia, sitkeitä ja valmiita jatkamaan liiketoiminnan integroimista ja optimointia. Selkeänä tavoitteenamme on, että Afarak palaa kasvun tielle.”

Afarakin hallituksen puheenjohtaja Jelena Manojlovic lisää: “Saavutimme 2018 rohkaisevaa edistystä eräillä liiketoimintamme alueilla, mutta yleisesti ottaen vuosi oli vaikea, ja haasteet näkyvät myös taloudellisessa kehityksessämme. Parempi kaupallinen toteutus, kulukuri ja tekninen erinomaisuus ovat strategiamme toteuttamisen painopisteitä.”

Kopio vuoden 2018 vuosikertomuksesta on toimitettu Yhdistyneen kuningaskunnan kansalliseen tiedostovarastoon (National Storage Mechanism) ja on pian saatavilla osoitteessa www.hemscott.com/nsm.do.

Afarak pitää vuoden 2018 varsinaisen yhtiökokouksen Helsingissä 25.6.2017.

Guy Konsbruck
CEO

Lisätietoja:

Afarak Group Oyj
Guy Konsbruck, toimitusjohtaja, +356 2122 1566, guy.konsbruck@afarak.com
Jean Paul Fabri, +356 9940 8746, jp.fabri@afarak.com

Vuosikertomukset ja muut sijoittajille annettavat tiedot ovat tarkasteltavissa Yhtiön verkkosivustolla www.afarak.com.

Afarak Group on erikoismetalliseosten valmistaja, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
keskeiset tiedotusvälineet

www.afarak.com

Liite

Afarak_AR 2018 FI

Jätä kommentti

facebook twitter