Etusivu » VMP Oyj keskittyy henkilöstöpalvelualaan ja myy Alina-hoivaliiketoiminnan Norlandia Care Oy:lle

VMP Oyj keskittyy henkilöstöpalvelualaan ja myy Alina-hoivaliiketoiminnan Norlandia Care Oy:lle

VMP OYJ YHTIÖTIEDOTE 15.2.2019 KLO 15.00

VMP Oyj keskittyy henkilöstöpalvelualaan ja myy Alina-hoivaliiketoiminnan Norlandia Care Oy:lle

VMP Oyj keskittyy entistä vahvemmin henkilöstöpalvelualaan ja myy Alina Hoivatiimi Oy:n 15.2.2019 allekirjoitetulla kauppakirjalla Norlandia Care Oy:lle. Alina on valtakunnallinen kotihoito-, kotityö- ja kotisairaanhoitopalveluita tarjoava franchise-ketju. Käteisenä maksettava velaton kauppahinta on 1,5 miljoonaa euroa.

Kaupan kohteena olevan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2018 oli noin 1,5 miljoonaa euroa ja Alina-ketjun ketjuliikevaihto noin 7,7 miljoonaa euroa. Kaupasta syntyy VMP:lle arviolta noin 0,7 miljoonan euron myyntivoitto vuoden 2019 ensimmäiselle neljännekselle. Kaupalla ei myyntivoiton lisäksi ole merkittävää vaikutusta VMP-konsernin tulokseen.

VMP Oyj:n toimitusjohtaja Juha Pesola: “Alinan franchise-liiketoiminta oli osa VMP:n kasvutarinaa vuodesta 2013. Alinan myynti pohjoismaiselle hoiva-alan osaajalle on luonnollinen osa VMP:n strategian toteuttamista ja mahdollistaa VMP:n liiketoiminnan keskittymisen entistä vahvemmin ydinosaamiseensa eli henkilöstöpalvelualaan.”

Lisätietoja:

Juha Pesola, VMP Oyj, toimitusjohtaja
juha.pesola@vmp.fi
puh. +358 (0)40 307 5105

Hyväksytty neuvonantaja:
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, puh. +358 (0)10 546 7934

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä. VMP palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi Ruotsissa ja sillä on rekrytointipiste Romaniassa. VMP-konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu-, Voima-, Enjoy-, Personnel-, Eezy- ja Alina-brändit.

Jätä kommentti

facebook twitter