Etusivu » UPM:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

UPM:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

UPM-Kymmene Oyj Tilinpäätös ja toimintakertomus 28.2.2019 klo 10.00 EET

UPM:n vuosikertomus 2018 on julkaistu

UPM on julkaissut vuoden 2018 vuosikertomuksen englannin- ja suomenkielisenä PDF-tiedostona yhtiön kotisivuilla osoitteissa www.upm.com ja www.upm.fi. Vuosikertomus sisältää yhtiön tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tilikaudelta 1.1.-31.12.2018.

Lisäksi UPM on julkaissut yhtiön kotisivuilla Sijoittajat-osion kohdassa Hallinnointi (www.upm.fi/hallinnointi) selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2018 sekä 28.2.2019 päivätyn palkka- ja palkkioselvityksen. Selvitykset ovat ladattavissa englannin- ja suomenkielisinä PDF-tiedostoina. Vuosikertomus ja selvitykset ovat myös tämän tiedotteen liitteenä.

UPM:n vuosikertomus 2018 havainnollistaa olennaisia yhtiön pitkän aikavälin menestykseen vaikuttavia tekijöitä sekä raportoi, miten UPM luo taloudellista, sosiaalista ja ympäristöllistä arvoa. UPM nostaa esille yhtiön tulevaisuuden suuntaa, jossa avainasemassa on vaihtoehtojen kehittäminen fossiilisen talouden ratkaisuille. Olemme määritelleet selkeästi kasvumme keihäänkärjet: korkean arvon kuitutuotteet, erikoispakkausmateriaalit ja molekulaariset biotuotteet.

Kaikki olennaiset tiedot on yhdistetty tähän yhteen, kolmannen osapuolen varmentamaan kokonaisuuteen eikä erillistä vastuullisuusraporttia julkaista.

Painettu vuosikertomus ilmestyy 11.3.2019 alkavalla viikolla ja sen voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@upm.com.

UPM-Kymmene Oyj
Pirkko Harrela
Johtaja, Sidosryhmäsuhteet

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Liitteet

Selvitys UPM:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2018.pdfUPM:n palkka- ja palkkioselvitys 28.2.2019.pdfUPM vuosikertomus 2018.pdf

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!