Etusivu » UPM maksoi henkilöstölleen 62 miljoonaa euroa kannustepalkkioina vuonna 2018

UPM maksoi henkilöstölleen 62 miljoonaa euroa kannustepalkkioina vuonna 2018

(UPM, Helsinki, 28.2.2019 klo 10.05 EET) – UPM maksoi vuonna 2018 henkilöstölleen lyhyen aikavälin kannustepalkkioita yhteensä 62 miljoonaa euroa. Kannustepalkkiot maksettiin vuoden 2017 hyvästä tuloksesta. Luvut käyvät ilmi UPM:n tänään julkaisemasta vuosikertomuksesta. Neljän viime vuoden aikana summa on ollut keskimäärin 60 miljoonaa euroa vuodessa.

UPM:n tulospalkkausjärjestelmät toivat vuonna 2018 työntekijöiden vuosiansioon yhtiön kaikissa, yhteensä 46 toimintamaassa keskimäärin 6,7 %:n lisän. Vuoden 2018 lopussa UPM:n henkilöstömäärä oli 18 978. Tulospalkkio määräytyy taloudellisten mittareiden perusteella, joista käyttökate (EBITDA) on keskeisin. Vähintään kolmannes tulospalkkiosta määräytyy yksilö- ja/tai tiimitavoitteiden saavuttamisen perusteella.

Konserninlaajuinen tulospalkkausjärjestelmä mahdollistaa, että koko henkilöstö saa osansa hyvästä tulosvuodesta. UPM:n hallitus päättää tulospalkkiojärjestelmästä vuosittain. Tulospalkkiot ovat UPM:n vapaaehtoinen tapa kannustaa henkilöstöä hyviin suorituksiin.

Koko UPM:n henkilöstö kaikissa ammattiryhmissä ja organisaatioissa on kuulunut yhtenäisen, vuosittain arvioitavan lyhyen aikavälin kannustepalkkiojärjestelmän piiriin jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätietoja antaa:
Henkilöstöjohtaja Riitta Savonlahti, UPM, puh. 02041 50048

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Jätä kommentti

facebook twitter