Etusivu » Talenom Oyj on toistamiseen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenom Oyj on toistamiseen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 8.2.2019 klo 10.00

Talenom Oyj on toistamiseen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenom Oyj on toista kertaa peräkkäin Great Place to Workin Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksen mukaan yksi Suomen parhaista työpaikoista. Talenom sijoittui tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa seitsemänneksi.

“Osaava ja tyytyväinen henkilöstö on Talenomin tärkein voimavara. Haluamme, että riveistämme löytyvät parhaat tekijät sekä oman alansa parhaat ammattilaiset ja näistä ammattilaisista haluamme myös pitää kiinni. Tunnustus osoittaa, ettei panostuksemme henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin ole mennyt hukkaan. Lisäksi tunnustus osoittaa jo toistamiseen, että myös perinteisellä toimialalla voi rakentaa modernisti toimivan yrityksen ja modernin yrityskulttuurin. Se vaatii kuitenkin edelläkävijän otteita”, sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.

“Olemme jo hetken nähneet panostuksiemme tuottavan tulosta. Henkilöstömme on entistä osaavampaa ja tyytyväisempää. Tulemme kuitenkin edelleen jatkamaan työtä kohti tavoitettamme olla Suomen parasta työpaikkaa”, Jussi Paaso jatkaa.

Jo aiemmin Talenomille myönnettiin toistamiseen Great Place to Work -sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Trust Index -henkilöstökyselyssä mitattu kokemus työpaikastaan on riittävän hyvä.

Lisätietoja:
Jussi Paaso
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
044 066 6622
jussi.paaso@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 48,9 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2017 verrattuna 18,0 %. Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005 – 2018.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

Jätä kommentti

facebook twitter