Etusivu » Privanet Groupin Noweco-rahastoyhtiökauppa saatu päätökseen

Privanet Groupin Noweco-rahastoyhtiökauppa saatu päätökseen

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
28.02.2019 kello 16.40

Privanet Groupin Noweco-rahastoyhtiökauppa saatu päätökseen

Privanet Group Oyj tiedotti 7.2.2019 allekirjoittaneensa esisopimuksen, jonka myötä se ostaa Noweco Partners Oy:n koko osakekannan. Osakekauppa on saatu esisopimuksen ehtojen täytyttyä päätökseen 28.2.2019, ja osapuolten välillä on allekirjoitettu lopullinen kauppakirja.

Privanetin tavoitteena on käynnistää uusi Noweco Nordic Fund V Ky -rahasto, joka sijoittaa pohjoismaisiin, pääosin suomalaisiin ja norjalaisiin kasvuyrityksiin. Nykyinen Noweco Partnersin toimitusjohtaja Mauri Visuri ja talousjohtaja Kaarina Pekkinen ovat mukana käynnistämässä rahastoa ja sen hallinnointia. Rahaston markkinoinnin on suunniteltu alkavan huhtikuussa, jolloin rahaston käynnistyminen tapahtuisi arviolta elokuussa 2019.

Lisätietoja:
Privanet Group Oyj
Karri Salmi, toimitusjohtaja
+358 (0)50 67 540
karri.salmi@privanet.fi

Teknoventure Oy
Mauri Visuri, toimitusjohtaja, osakas
+358 (0)40 865 7946
mauri.visuri@teknoventure.fi

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866

Privanet Group lyhyesti
Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konserniin kuuluvat Privanet Capital Markets Oy, joka keskittyy pääomajärjestelyihin, sekä Privanet Securities Oy, joka ylläpitää Suomen johtavaa listaamattomien yritysten arvopapereiden jälkimarkkinaa. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Privanet Group -konserni palvelee noin 17 000 asiakasta ympäri Suomen, ja sillä on paikallistoimistoja kolmellatoista paikkakunnalla. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi, www.privanetgroup.fi.

Noweco Partners lyhyesti
Noweco-konserni on toiminut pääomasijoittajana 1990-luvulta alkaen ja hallinnoinut yhteensä kahtatoista erillistä pääomasijoitusrahastoa. Ennen omistusjärjestelyä Noweco-konserniin kuulunut tytäryhtiö Teknoventure Oy (www.teknoventure.fi) siirtyy kokonaan myyjien omistukseen. Kaupan kohteena olevaan Noweco Partners -konserniin jää emoyhtiön lisäksi sen kokonaan omistama tytäryhtiö Noweco Management Oy, joka on aiemmin hallinnoinut Wedeco-rahastoja.

Jakelu
NASDAQ Helsinki Oy
Nordic Growth Market NGM AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.privanetgroup.fi

Liite

Announcement Noweco

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!