Etusivu » Konecranes Noell-konttilukkeja Thessalonikin satamaan

Konecranes Noell-konttilukkeja Thessalonikin satamaan

Konecranes on saanut tilauksen Thessalonikin satamalaitokselta 12 Konecranes Noell -konttilukista. Lukkien toimitusaika on poikkeuksellisen lyhyt – ne ovat valmiit hyväksyttäväksi jo maaliskuussa 2019.

Thessalonikin satamassa Kreikassa on kontti- ja rahtiterminaali. Tilaus on osa Thessalonikin satamalaitoksen kunnianhimoista kasvuohjelmaa.

”Halusimme Konecranesin kumppaniksi tässä tärkeässä kontinkäsittelylaitteidemme uudistuksessa, sillä heidän konttilukkinsa ovat erittäin tuottavia ja luotettavia”, sanoo Thessaloniki satamalaitoksen hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Sotirios Theofanis.

Konttilukit ovat mallia NSC 644 E. Niiden nostokapasiteetti on 50 tonnia, ne voivat pinota yksi yli kolmen konttia päällekkäin ja niiden enimmäisnopeus on 24 km/h. Konttilukit varustetaan Konecranes Noell NES 42 F -konttitarttujalla. Kaikki Konecranesin konttilukit valmistetaan tulevat automaatiotarpeet huomioiden.

Sopimukseen sisältyy varaosapaketti. Lisäksi Konecranesin insinööri on valmiustilassa paikan päällä kolmen kuukauden ajan ja auttaa kuskien kouluttamisessa sekä varmistaa, että laitteiden käyttöönotto sujuu ongelmitta.

Lisätietoja: Peter Kania, Head of Straddle Carrier Sales, Konecranes Port Cranes
Sähköposti: peter.kania@konecranes.com tai puhelin: +499 31 205 3216

Lisätiedot sijoittajille ja analyytikoille: Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin: +358 20 427 2050

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!