Etusivu » DNA on päivittänyt tiedonantopolitiikkansa

DNA on päivittänyt tiedonantopolitiikkansa

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.2.2019 KLO 13.00

DNA on päivittänyt tiedonantopolitiikkansa, jossa kuvataan DNA:n keskeiset periaatteet ja menettelytavat, jotka liittyvät kommunikointiin pääomamarkkinoiden edustajien kanssa.

Päivitetty politiikka määrittelee tiedottamiseen sekä muuhun ulkoiseen viestintään liittyvät toimintatavat, joita yhtiö noudattaa sijoittajaviestinnässä ja taloudellisessa raportoinnissa.

DNA:n hallitus on 31.1.2019 vahvistanut päivitetyn tiedonantopolitiikan, joka tuli voimaan välittömästi. Dokumentti on saatavilla DNA:n verkkosivuilla osoitteessa https://corporate.dna.fi/sijoittajasuhteet#tiedonantopolitiikka.

Lisätietoja:
Marja Mäkinen, Head of IR, DNA Oyj, puh. 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Jätä kommentti

facebook twitter