Etusivu » Asiakastieto Groupin päivitetyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

Asiakastieto Groupin päivitetyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 15.2.2019 KLO 11.15

Asiakastieto Groupin päivitetyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

Asiakastieto Group Oyj:n hallitus on päivittänyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet.

Päivitetyt tavoitteet

Kasvu: Saavuttaa 5 – 10 prosentin vuotuinen keskimääräinen liikevaihdon kasvu. Kannattavuus: Saavuttaa liikevaihdon kasvua korkeampi käyttökatteen kasvu prosentuaalisesti. Taserakenne: Nettovelan ja käyttökatteen suhteen pitäminen alle 3x samalla kuitenkin ylläpitäen tehokkaan pääomarakenteen.

Aiemmat tavoitteet

Kasvu: Saavuttaa 5 – 10 prosentin vuotuinen keskimääräinen liikevaihdon kasvu. Kannattavuus: Nykyisten palveluiden kannattavuuden säilyttäminen nykyisellä tasolla. Taserakenne: Nettovelan ja käyttökatteen suhteen pitäminen alle 3x samalla kuitenkin ylläpitäen tehokkaan pääomarakenteen.

”Tiedon hyödyntämisen tehostaminen ja tietointensiivisten prosessien automatisointi tarjoavat meille erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Asiakastieto-UC -yhdistyminen vahvistaa mahdollisuuksiamme panostaa tulevaisuuteen. Olemme edenneet integraatiotyössä suunnitelmiemme mukaisesti ja olemme toteuttamassa alkuperäistä synergioita koskevaa tavoitettamme, joka on noin 17 miljoonaa euroa ja jonka odotetaan toteutuvan täysimääräisenä vuoteen 2021 mennessä”, kertoo Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
Asiakastieto Group Oyj
puh. +358 10 270 7111

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.