Etusivu » Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet nimetty

Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet nimetty

EFORE OYJ Pörssitiedote 14.1.2019 klo 18.30

Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet nimetty

Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäseniksi on nimetty seuraavat jäsenet:

– Jussi Capital Oy: Jarkko Takanen

– Rausanne-konserni: Jarmo Malin

– Jaakko Heininen lähipiireineen: Jaakko Heininen

Lisäksi Efore Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lähdesmäki toimii nimitystoimikunnan jäsenenä.

Nimitystoimikunnan järjestäytymiskokouksessa on puheenjohtajaksi valittu Jarkko Takanen.

Nimitystoimikunnan asettamisesta päätti Eforen yhtiökokous vuonna 2017. Sen tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaan ja palkitsemiseen liittyvät ehdotukset seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle. Lisätietoja osakkeenomistajien nimitystoimikunnasta sekä nimitystoimikunnan työjärjestys löytyy Eforen sivuilta: https://www.efore.com/fi/sijoittajille/hallinnointi/osakkeenomistajien-nimitystoimikunta.

EFORE OYJ

Vesa Leino
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa nimitystoimikunnan puheenjohtaja Jarkko Takanen, puh. 040-554 5500.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni

Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen konserni. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen myynti-, markkinointi- sekä tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Euroopassa ja Kiinassa. Sen lisäksi konsernilla on myynti- ja markkinointiyksikkö Yhdysvalloissa. Joulukuussa 2017 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 69,9 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 432 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.www.efore.fi

Jätä kommentti