Etusivu » Merkittävä itävaltalainen energia-alan yritys valitsi Telesten vahvistimet verkkopäivitykseensä

Merkittävä itävaltalainen energia-alan yritys valitsi Telesten vahvistimet verkkopäivitykseensä

TELESTE OYJ       SIJOITTAJAUUTINEN      22.10.2018  KLO 14:00

MERKITTÄVÄ ITÄVALTALAINEN ENERGIA-ALAN YRITYS VALITSI TELESTEN VAHVISTIMET VERKKOPÄIVITYKSEENSÄ

Teleste toimittaa älykkäitä, DOCSIS 3.1-yhteensopivia vahvistimia Itävallan Salzburgissa sijaitsevalle merkittävälle energia-alan yritykselle. Projektia koordinoi Telesten Itävallan alueen partneri Witke yhdessä Triax Austria GmbH:n kanssa. Toimitusten yhteenlaskettu arvo on yli kolme miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä yritys tarjoaa kaapeliverkkotilaajilleen yli 150 ilmaista TV-kanavaa mukaan lukien 41 HD-kanavaa, alueellisia TV- ja panoraamakanavia, valittuja Premium-kanavia sekä online-videokirjastoja. HFC-verkkopäivityksen avulla varmistetaan yrityksen kyky vastata verkkotilaajiensa jatkuvasti kasvaviin datansiirtovaatimuksiin, kuten uusiin viihdepalveluihin ja yhä nopeampiin laajakaistayhteyksiin. Toimitukset alkavat vuonna 2018 ja kokonaisuudessaan ne toteutetaan viiden vuoden aikana.

Telesten integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut kotiisi, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä. Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla. Vuonna 2017 Telesten liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 1500 henkilöä. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Katso lisätietoja www.teleste.com ja seuraa @telestecorp Twitterissä.

TELESTE OYJ

Jukka Rinnevaara
Toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
Jukka Rinnevaara, puh.02 2605 611

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Main media
www.teleste.com

Jätä kommentti