Etusivu » Evli-Rahastoyhtiölle uusi toimitiloihin sijoittava erikoissijoitusrahasto

Evli-Rahastoyhtiölle uusi toimitiloihin sijoittava erikoissijoitusrahasto

EVLI PANKKI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 25.4.2018, klo 13.00

Evli-Rahastoyhtiö laajentaa vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden tarjontaansa perustamalla vakaata tuottoa tavoittelevan Evli Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston. Rahaston toiminta on käynnistynyt 24.4.2018.

Rahasto toiminta käynnistettiin yhdessä kahden ankkurisijoittajan kanssa ja se on jo hankkinut ensimmäiset kohteensa sekä tehnyt aiesopimuksia tulevien kohteiden osalta. Rahasto on auki uusille sijoituksille neljä kertaa vuodessa ja lunastuksille kaksi kertaa vuodessa. Rahastoon voi sijoittaa sekä yksityishenkilöt että instituutionaaliset sijoittajat. Rahasto tavoittelee 7-10 prosentin vuotuista tuottoa. Rahasto jakaa vuotuisesta toteutuneesta tuloksestaan vähintään 75 prosenttia osuudenomistajilleen.

“Kiinteistöt täydentävät osake- ja korkosijoituksia ja niiden tulisi olla osa jokaista hyvin hajautettua sijoitussalkkua. Evli Vuokratuotto antaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa järkevällä palkkiorakenteella laadukkaaseen ja hyvin hajautettuun toimitilarahastoon, jossa on moderneja kiinteistöjä pitkillä sopimuksilla vahvojen ankkurivuokralaisten kanssa,” toteaa Evlin vaihtoehtorahastojen johtaja Tero Tuominen.

Evli Vuokratuotto on Evli-Rahastoyhtiön kolmas kiinteistörahasto ja täydentää asunto- ja hoivarahaston ohella Evlin kiinteistörahastotarjontaa. Evli on alkuvuoden 2018 aikana kerännyt kiinteistörahastoihin uutta omaa pääomaa yli 120 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Tero Tuominen, johtaja, vaihtoehtoehtorahastot, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 50 439 2867, tero.tuominen@evli.com

Evli-Rahastoyhtiö Oy on Evli Pankin 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, sijoitustutkimusta, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evlin hallinnoitavana on 11,4 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 3/2018). Evli-konsernin oma pääoma on 65,9 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,4 prosenttia (31.3.2018). Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 200 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*TNS Sifo Prospera External Asset Management 2017 Finland, SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2017 (jaettu ensimmäinen sija).

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com

Jätä kommentti

facebook twitter