Etusivu » Ralf Holmlund nimitetty Telkon hallituksen jäseneksi

Ralf Holmlund nimitetty Telkon hallituksen jäseneksi

Aspo Plc

Ralf Holmlund nimitetty Telkon hallituksen jäseneksi

ASPO OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.3.2018 klo 15.00

RALF HOLMLUND NIMITETTY TELKON HALLITUKSEN JÄSENEKSI

Aspo-konserniin kuuluvan Telko Oy:n hallitukseen on 1.4.2018 alkaen nimitetty KTM Ralf Holmlund (63). Aikaisemmin Ralf Holmlund on toiminut mm. ExxonMobile -yhtiön kansainvälisissä johtotehtävissä sekä Suomen Läpikauppa Oy:n toimitusjohtajana.

“Olen erittäin iloinen, että Ralf Holmlund aloittaa Telko Oy:n hallituksen jäsenenä. Hänen taustansa vaativista yritysjohdon tehtävistä jakeluliiketoiminnassa sekä vähittäiskaupan alalta on erinomainen lisä Telkon hallitukseen. Monialayhtiö Aspon omistamien liiketoimintojen kehittäminen tapahtuu liiketoimintojen hallituksissa. Aspon tavoitteena on johtaa ja kehittää liiketoimintoja siten, että ne voisivat toimia tarvittaessa myös erillisinä, Aspon ulkopuolisina yhtiöinä,” sanoo Aspo-konsernin toimitusjohtaja Aki Ojanen.

Telko on kasvanut voimakkaasti ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli ennätystasolla, 262 miljoonaa euroa. Lisäksi Telko saavutti uuden kannattavuustason liikevoiton ollessa 10,8 miljoonaa euroa. Liikevaihdon ja kannattavuuden kasvun taustalla on ollut monivuotinen laajentuminen Venäjällä, Ukrainassa ja muissa IVY-maissa. Tämä alue on Telkon markkina-alueista suurin. Hyvän kannattavuuskehityksen taustalla on myös parantunut kannattavuus länsimarkkinoilla ja merkittävästi laajentunut asiakaskunta mm. Suomessa, Skandinaviassa ja Puolassa.

Telko Oy:n hallituksen jäseninä jatkavat Paroc Group Oy:n toimitusjohtaja Anders Dahlblom, Sanoma Media Finland Oy:n transformaatiojohtaja Elina Piispanen sekä puheenjohtajana Aspo Oyj:n toimitusjohtaja Aki Ojanen.

Irmeli Rytkönen on ilmoittanut jättäytyvänsä pois Telkon hallituksesta.

ASPO OYJ

Aki Ojanen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Telko Oy:n hallituksen puheenjohtaja,
puh. +358 9 521 4010, +358 400 106 592, aki.ojanen(a)aspo.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2018-03-29 14:00 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2018/03/29/Ralf+Holmlund+nimitetty+Telkon+hallituksen+j%C3%A4seneksi+HUG2180584.html

Jätä kommentti

facebook twitter