Etusivu » ERRATA CORRIGE: AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2017 VUOSIKERTOMUKSENSA

ERRATA CORRIGE: AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2017 VUOSIKERTOMUKSENSA

Afarak Group

ERRATA CORRIGE: AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2017 VUOSIKERTOMUKSENSA

15:00 Lontoo, 17:00 Helsinki, 30.3.2018 – Afarak Group Oyj (“Afarak” tai “Yhtiö”) (LSE: AFRK, OM : AFAGR) Vuosikertomus

AFARAK GROUP OYJ JULKAISEE VUODEN 2017 VUOSIKERTOMUKSENSA

Afarak Group Oyj (“Afarak” tai “Yhtiö”) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) ilmoittaa julkaisseensa tänään vuosikertomuksensa vuodelta 2017. Vuosikertomus on saatavilla Yhtiön internetsivuilta www.afarak.com.

Vuosikertomus sisältää strategisen katsauksen, jossa analysoidaan Yhtiön toiminnallista ja taloudellista suoritusta ja riskienhallintaa. Strategisessa katsauksessa on myös kestävän kehityksen katsaus, jossa keskitytään terveyteen ja turvallisuuteen, paikallisyhteisöihin ja ympäristöön liittyviin hankkeisiin. Hallinnollinen katsaus kertoo Yhtiön hallituksen työstä vuonna 2017 ja hallinto- ja ohjausjärjestelmiin liittyvistä hankkeista. Vuosikertomus sisältää myös päivitetyn lausunnon vuoden 2017 kaivostoiminnan myötä muuttuneista mineraalivaroista ja -varannoista Etelä-Afrikassa.

Afarakin toimitusjohtaja Guy Konsbruck: “Vuoden 2017 tuloksemme oli kaikkien aikojen vahvin. Vaikka hyödyimmekin hyvästä toimintaympäristöstä, tulostamme tuki ennen kaikkea keskittyminen yhtiön toiminnan tehostamiseen ja markkinoihin reagointikyvyn parantamiseen.”

Afarakin hallituksen puheenjohtaja Jelena Manojlovic lisää: “Tämä vuosi muistetaan paitsi ennätystuloksista, myös merkittävistä organisaatiomuutoksista. Vaikka myönteinen tulos olikin suurelta osin suotuisan markkinatilanteen ansiota, oma merkittävä osansa oli myös hallituksen ja johdon toteuttamalla sisäisellä rakenneuudistuksella ja uudella kasvustrategialla.”

Kopio vuoden 2017 vuosikertomuksesta on toimitettu Yhdistyneen kuningaskunnan kansalliseen tiedostovarastoon (National Storage Mechanism) ja on pian saatavilla osoitteessa www.hemscott.com/nsm.do.

Afarak pitää vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen Helsingissä 29.5.2017. Kutsu yhtiökokoukseen julkaistaan huhtikuussa 2018.

Guy Konsbruck
CEO

Lisätietoja:

Afarak Group Oyj
Guy Konsbruck, toimitusjohtaja, +356 2122 1566, guy.konsbruck@afarak.com
Jean Paul Fabri, +356 9940 8746, jp.fabri@afarak.com

Vuosikertomukset ja muut sijoittajille annettavat tiedot ovat tarkasteltavissa Yhtiön verkkosivustolla www.afarak.com.

Afarak Group on erikoismetalliseosten valmistaja, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
keskeiset tiedotusvälineet

www.afarak.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2018-03-30 09:19 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2018/03/30/ERRATA+CORRIGE+AFARAK+GROUP+OYJ+JULKAISEE+VUODEN+2017+VUOSIKERTOMUKSENSA+HUG2180927.html

Jätä kommentti

facebook twitter