Etusivu » UPM-Kymmene Oyj käynnistää suostumusten hakumenettelyn tiettyjen joukkovelkakirjojensa haltijoilta

UPM-Kymmene Oyj käynnistää suostumusten hakumenettelyn tiettyjen joukkovelkakirjojensa haltijoilta

UPM-Kymmene Corporation

UPM-Kymmene Oyj käynnistää suostumusten hakumenettelyn tiettyjen joukkovelkakirjojensa haltijoilta

(UPM, Helsinki, 29.4.2016 klo 11.30 EET) – UPM-Kymmene Oyj käynnistää suostumusten hakumenettelyn hankkiakseen suostumukset joukkovelkakirjojen haltijoilta tiettyjen yhtiön Global Medium Term Note (GMTN) -ohjelman puitteissa liikkeelle laskettujen joukkovelkakirjasarjojen ehtojen muutoksiin. UPM ilmoitti 10.12.2015 suunnitelmistaan muuttaa yhtiörakenteensa nykyistä liiketoimintarakennetta paremmin vastaavaksi. Joukkovelkakirjalainojen ehtojen muutos on yksi edellytys suunnitelman toteutumiselle.

Suostumusten hakua koskevan prosessin ja ehdotettujen muutosten yksityiskohdat on kuvattu tarkemmin liitteenä olevassa Luxemburgin pörssin Launch Announcement -tiedotteessa ja siinä mainitussa Consent Solicitation Memorandum -muistiossa.

Lisätietoja antaa:
Rahoitusjohtaja Juha Forsius, puh. +358405116241

Vastuuvapauslauseke

Tämä ilmoitus tulee lukea yhdessä Consent Solicitation Memorandum -muistion kanssa. Mikäli olette millään tavoin epävarma toimenpiteistä, joihin teidän tulisi ryhtyä, teitä kehotetaan välittömästi hankkimaan taloudellista neuvonantoa arvopaperivälittäjältänne, pankin yhteyshenkilöltänne, kirjanpitäjältänne tai muulta itsenäiseltä taloudelliselta neuvonantajaltanne.

Tämä ilmoitus tai Consent Solicitation Memorandum -muistio eivät ole kutsu antaa suostumusta missään maassa, tai kenellekään sellaiselle henkilölle tai keneltäkään sellaiselta henkilöltä, jonka osalta olisi laitonta soveltuvan arvopaperimarkkinalainsäädännön nojalla tehdä sellainen kutsu tai osallistua suostumusten hakumenettelyyn. Tämän ilmoituksen tai Consent Solicitation Memorandum -muistion jakelu tai julkaisu saattaa olla tietyissä maissa lailla rajoitettua. UPM-Kymmene Oyj edellyttää, että tämän tiedotteen tai Consent Soliciation Memorandum -muistion haltuunsa saavat henkilöt hankkivat asianmukaiset tiedot näistä rajoituksista ja noudattavat niitä.

UPM, Mediasuhteet
puh. 040 588 3284
ma-pe klo 9-16
media@upm.com

UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper Europe and North America ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti. Yhtiössämme työskentelee noin 19 600 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

Seuraa UPM:ää: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-04-29 10:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2016/04/29/UPM+Kymmene+Oyj+k%C3%A4ynnist%C3%A4%C3%A4+suostumusten+hakumenettelyn+tiettyjen+joukkovelkakirjojensa+haltijoilta+HUG2008309.html

Jätä kommentti

facebook twitter