Etusivu » Taalerin ja Eteran Finsilva-kauppa toteutettu

Taalerin ja Eteran Finsilva-kauppa toteutettu

Taalerin ja Eteran Finsilva-kauppa toteutettu

Julkaistu: 2016-04-29 10:58:30 CEST
Taaleri Oyj
Pörssitiedote
Taalerin ja Eteran Finsilva-kauppa toteutettu

Taaleri-konserniin kuuluva Taaleri Sijoitus Oy ja eläkevakuutusyhtiö Etera ovat tänään toteuttaneet 15.3.2016 tehdyn tarjouksen mukaisesti kaupan, jonka kohteena ovat Metsärahasto II Ky:n kaikki yhtiöosuudet. Metsärahasto II Ky on erityisyhtiö, jonka ainoa omaisuus on noin 19,77 prosentin omistusosuus Finsilva Oyj:n osakkeista.

Kauppahinta Metsärahasto II Ky:n kaikista yhtiöosuuksista oli 48 miljoonaa euroa ja sillä on merkittävä positiivinen vaikutus Taaleri-konsernin vuoden 2016 tulokseen. Taaleri säilyttää tulosohjauksensa ennallaan.

Lisätietoja:

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh. 040 778 9020

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter