Etusivu » Päivitys SSH patenttilisenssiohjelmasta

Päivitys SSH patenttilisenssiohjelmasta

Päivitys SSH patenttilisenssiohjelmasta

Julkaistu: 2016-04-29 13:00:00 CEST
SSH Communications Security Oyj
Pörssitiedote
Päivitys SSH patenttilisenssiohjelmasta

Helsinki, Suomi, 2016-04-29 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.4.2016 KLO 14:00

Päivitys SSH patenttilisenssiohjelmasta

SSH imoitti 13.5.2015 jättäneensä patenttioikeudenkäyntihaasteen Sonya vastaan Saksassa, ja ilmoitti tuolloin käsittelyn kestävän noin vuoden. Tällä päivityksellä SSH antaa lisäinformaatiota oikeudenkäyntien aikatauluista.

Saksassa käsittelyssä olevassa loukkausoikeudenkäynnissä odotamme päätöstä tämän vuoden aikana.

Sony on, kuten patenttioikeudenkäynneissä on normaalia, jättänyt Saksassa haasteen, jossa se hakee SSH:n loukkausoikeudenkäynnissä käyttämän patenttin EP 2254311 mitätöimistä. Tästä käsittelystä odotamme päätöksiä vuoden 2017 aikana.

Saksan oikeudenkäyntien lisäksi Sony on jättänyt haasteita Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Yhdistyneessä Kuningaskunnassa Sony on jättänyt haasteen SSH:n patentin EP 2254311 mitätöimiseksi, ja vastineena tähän, SSH on jättänyt patenttiloukkaushaasteen. Näissä yhdessä käsiteltävissä tapauksissa odotamme päätöksiä vuoden 2016 aikana.

Yhdysvalloissa Sony on jättänyt vaatimuksen niin kutsutusta Inter Parties Review käsittelystä SSH:n US patentin 8,544,079 mitätöimiseksi. Tästä prosessista odotamme päätöstä noin vuoden kuluttua.

SSH uskoo olevansa hyvässä asemassa kaikissa näissä oikeudenkäynneissä, ymmärtäen oikeudenkäynteihin aina liittyvän epävarmuuden.

SSH neuvottelee salassapitosopimusten alla useiden osapuolien kanssa patenttilisenssisopimuksia älypuhelin- ja tietokoneteollisuudessa.

”Olemme entistäkin enemmän sitoutuneet suojelemaa teollisoikeuksiamme, ja pyrimme lisenssisopimuksiin mikäli mahdollista ilman oikeudenkäyntejä mikäli mahdollista” sanoi Erkki Yli-Juuti, SSH VP, Intellectual Property.

Helsinki, 29.4.2016

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Tatu Ylönen
Toimitusjohtaja

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

Lisätietoa:
Erkki Yli-Juuti, VP Intellectual Property, +358 40 561 3202
Jyrki Lalla, talousjohtaja, +358 45 340 4641

SSH Communications Security
SSH-protokollan keksijänä meillä on 20-vuotinen historia markkinoiden suunnannäyttäjänä. Kehitämme edistyneitä tietoturvaratkaisuja, jotka mahdollistavat salattujen tietoliikenneverkkojen luomisen, valvonnan ja hallinnoinnin. Yli 3000 kansainvälistä asiakastamme luottavat ratkaisuihimme täyttääkseen vaativimmatkin tietoturvavaatimukset ja standardit, parantaakseen ja ylläpitääkseen tietoturvaansa sekä säästääkseen operatiivissa kustannuksissaan. Toimimme Yhdysvalloissa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter