Etusivu » Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet

Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet

Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet

Julkaistu: 2016-03-22 14:15:00 CET
Talentum Oyj
Pörssitiedote
Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet
Alma Media Oyj on saanut omistusoikeuden Talentum Oyj:n kaikkiin osakkeisiin

Helsinki, Suomi, 2016-03-22 14:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.3.2016 klo. 15.15

Välimiesoikeuden päätöksen mukaan Alma Media Oyj:llä on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n osakkeet ja Alma Media Oyj on saanut omistusoikeuden Talentum Oyj:n kaikkiin osakkeisiin

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan määräämä välimiesoikeus on tänään 22.3.2016 antamallaan päätöksellään vahvistanut, että Alma Media Oyj:llä (”Alma Media”) on oikeus lunastaa Talentum Oyj:n (”Talentum”) vähemmistöosakkeet ja saada haltuunsa kyseiset osakkeet asettamalla lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymä vakuus.

Alma Media on tänään asettanut välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyyn liittyen ja siten saanut omistusoikeuden kaikkiin Talentumin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti. Vakuuden asettamisen jälkeen lunastusmenettelyssä mukana olevat Talentumin vähemmistöosakkeenomistajat ovat ainoastaan oikeutettuja saamaan lunastushinnan ja sille maksettavan koron. Välimiesoikeus tulee myöhemmin antamaan lopullisen välitystuomion, jossa lunastushinta määrätään.

Nasdaq Helsinki Oy (”Helsingin Pörssi”) keskeytti 22.3.2016, klo 14.53 kaupankäynnin Talentumin osakkeella listaltapoistamisprosessiin liittyen. Helsingin Pörssi päättää Talentumin pyynnöstä poistaa Talentumin osakkeen Helsingin Pörssin pörssilistalta arviolta 21.4.2016 ja listaltapoistamisesta tiedotetaan erikseen.

TALENTUM OYJ
HALLITUS

Lisätietoja:

Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter