Etusivu » Sanoman vetäytyminen Venäjältä päätökseen

Sanoman vetäytyminen Venäjältä päätökseen

Sanoman vetäytyminen Venäjältä päätökseen

Julkaistu: 2016-03-11 14:00:00 CET

Sanoman vetäytyminen Venäjältä päätökseen

Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 11.3.2016 klo 15.00

Sanoma on saanut tänään päätökseen Venäjän jäljellä olevien liiketoimintojen myynnin. Kuten 30.12.2015 tiedotettiin, kauppaan kuuluivat Sanoman 50 prosentin osuus Fashion Pressistä, jäljellä olevat United Pressin liiketoiminnot sekä 50 prosentin osuus Mondadori Independent Mediasta.

Kauppa on osa Sanoman lokakuussa 2013 ilmoittamaa kuluttajamedialiiketoiminnan strategista uudelleenjärjestelyä. Sen myötä Sanoma vetäytyy lopullisesti Venäjän medialiiketoiminnoista.

Lisätietoja
Venäjän liiketoimintajohtaja, Sanoman Lakiasiat, Merja Karhapää, puh. 040 582 1538

Sanoma.com

Sanoma on kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä inspiroiva, luotettava ja arvostettu yhtiö. Perustamisvuodesta 1889 lähtien Sanomalle on ollut olennaista luovuus ja riippumaton ajattelu. Ne toimivat pohjana sisällön tuottamiselle jatkuvasti tuorein ja monipuolisin tavoin.

Sanoma tarjoaa kuluttajille kiinnostavaa ja merkityksellistä sisältöä. Monikanavaiset mediabrändit ovat osa ihmisten elämää joka päivä. Tiiviin kuluttajasuhteen ansiosta Sanoma voi tarjota yritysasiakkailleen ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.

Sanoma Learningin oppimisratkaisut auttavat opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja ja tarjoavat lapsille hyvät edellytykset pärjätä elämässä.

Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Sanoman liikevaihto on yli 1,7 miljardia ja yhtiössä työskentelee yli 6 000 henkilöä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.