Etusivu » Ramirent allekirjoitti yhteistyösopimuksen NCC Roadsin kanssa Suomessa

Ramirent allekirjoitti yhteistyösopimuksen NCC Roadsin kanssa Suomessa

Ramirent allekirjoitti yhteistyösopimuksen NCC Roadsin kanssa Suomessa

Julkaistu: 2016-03-14 08:05:00 CET
Ramirent Oyj
Lehdistötiedote
Ramirent allekirjoitti yhteistyösopimuksen NCC Roadsin kanssa Suomessa
Ramirent Oyj Lehdistötiedote 14.3.2016 klo 9.05

Vantaa, Suomi, 2016-03-14 08:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Ramirent Finland Oy ja NCC Roads Oy ovat allekirjoittaneet asfalttialalle uuden tyyppisen yhteistyösopimuksen, jossa Ramirent toimittaa kaikki NCC Roadsin tarvitsemat vuokrakalustopalvelut nykyaikaisista jyristä aina asfalttiaseman korjaamokonttiin. Sopimuksen myötä Ramirent vahvistaa asemaansa Suomen infrarakentamisen sektorilla ja investoi uuteen kalustoon, jota tarvitaan erityisesti asfalttiliiketoiminnassa.

”Ramirentin kanssa tehdyllä sopimuksella varmistamme kustannustehokkaan toiminnan sekä ajanmukaisen ja turvallisen kaluston saatavuuden”, kertoo NCC Roads Oy:n toimitusjohtaja Petri Järvensivu. ”Kaluston vuokraamisesta on myös ekologista hyötyä: saamme yhdelle tuotteelle useita käyttäjiä, mikä sopii hyvin NCC-konsernin kestävän kehityksen periaatteisiin.”

”Yhteistyö vahvistaa jo hyvää olemassa olevaa asiakassuhdettamme NCC-konsernin kanssa ja tuo meille mahdollisuuden kehittää myös parempia palveluita asfalttiliiketoimintaan yhdessä asiakkaamme kanssa”, toteaa Anna Hyvönen, EVP Ramirent Finland.

Lisätietoja:
Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland, puhelin 020 750 200, anna.hyvonen@ramirent.fi

NCC:Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ -pörssissä.

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2015 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 636 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 654 työntekijää 288 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More than machines®.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter