Etusivu » Ponssen vuoden parhaiden palkinnot menivät Kanadaan

Ponssen vuoden parhaiden palkinnot menivät Kanadaan

Ponssen vuoden parhaiden palkinnot menivät Kanadaan

Julkaistu: 2016-03-18 16:17:52 CET
Ponsse Oyj
Lehdistötiedote
Ponssen vuoden parhaiden palkinnot menivät Kanadaan

Vieremä, Finland, 2016-03-18 16:17 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

A.L.P.A. Equipment Ltd. on vuoden 2015 PONSSE-jälleenmyyjä ja vuoden PONSSE-huoltopalvelukeskus on Hydromec Inc. Molemmat pitkän linjan perheyhtiöt toimivat Ponssen jälleenmyyjinä Kanadassa.

Vuoden jälleenmyyjä ALPA Equipment on toiminut Ponssen jälleenmyyjänä vuodesta 2000 Kanadan itäosissa New-Brunswickissä, Nova Scotiassa ja Prince Edward Islandissa sekä Quebecin Gaspé Coatissa.

”Aktiivisen uuskone- ja vaihtokonemyynnin lisäksi ALPA on kehittänyt ansiokkaasti palveluitaan investoimalla vahvasti huoltoon, varaosiin ja koulutukseen. ALPA on hyvä yhteistyökumppani niin asiakkailleen että Ponsselle. Yhtiö toimii asiakaslähtöisesti ja saa asiakkailta tunnustusta sitoutuneesta ja luotettavasta toiminnastaan”, Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén kiittää valintaperusteluissa.

Armand Landryn 40 vuotta sitten perustaman yhtiön johdossa on tänä päivänä seuraava sukupolvi, poika Serge Landry ja tytär Linda Landry-Firth. Puunkorjuuolosuhteet alueella vaihtelevat voimakkaasti havumetsistä lehtipuuvaltaisiin metsiin, tasaisista maastoista jyrkkiin rinteisiin, luonnontilaisista sekametsistä ja laajoihin havupuuistutuksiin. Alueen vuosittainen puunkorjuumäärä on noin 15 miljoonaa m3. Myydyimmät konemallit alueella ovat PONSSE Ergo 8w ja PONSSE Fox -harvesterit sekä PONSSE BuffaloKing -kuormatraktorit sekä irtoharvesteripäät, PONSSE H7HD ja H8 -mallit tela-alustaisiin koneisiin.

”Tärkein toimintaamme ohjaava arvo on tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Meillä on 24/7 toimivat suuret varaosavarastot ja huoltopalvelut, useita Ponsse-huoltoasentajia myös kenttähuollossa ja koulutuspalvelut simulaattoreineen, kuljettajakoulutuksineen ja Opti- asiantuntijoineen. Ponsse on auttanut meitä menestymään paitsi yhtiönä ja tuotteidensa kautta myös toimintakulttuurinsa ansiosta”, ALPA:n General Director Serge Landry kertoo.

PONSSE-metsäkoneiden lisäksi ALPA myy, asentaa ja huoltaa PONSSE-harvesteripäitä tela-alustaisiin puunkorjuuratkaisuihin ja toimii maanrakennuskoneiden jälleenmyyjänä. Yhtiö 120 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla, joista Edmundstoniin New Brunswickiin valmistuu uudet tilat syksyllä 2016. Edellinen palvelukeskusinvestointi tehtiin Truroon Nova Scotiassa 2014.

Huoltopalveluiden laatujärjestelmä palkitsi parasta palvelua

Ponssen globaalia huoltopalveluverkostoa arvioidaan ja palkitaan vuosittain Ponssen huoltopalveluiden kehittämis- ja auditointijärjestelmän ESW:n (Effective and Safe Workshop) tulosten perusteella. Palkitsemista tehdään kolmella eri osa-alueella: vuoden huoltopalvelukeskus, vuoden Full Service -projekti sekä vuoden paras paikallisen toiminnan kehittäjä.

Vuoden 2015 huoltopalvelukeskukseksi on ESW:n tuloksen perusteella valittu kanadalainen Hydromec Inc. Quebecistä. Isänsä Marcel Trottierin vuonna 1975 perustamaa yritystä johtaa ja sen omistaa Jean Trottier. Yhtiö on viime vuosina kasvattanut voimakkaasti myyntiään sekä PONSSE-metsäkoneissa että irtoharvesteripäissä, joissa Hydromecillä on vahva markkinaosuus myyntialueellaan. ”Teemme Ponssen kanssa erittäin hyvää yhteistyötä hyvässä hengessä. Laaja mallisto tarjoaa koneita kaikkiin asiakastarpeisiin ”, Jean Trottier kertoo.

Myös Hydromecilla menestyksen salaisuus löytyy sitoutuneesta asiakaspalvelusta. ”Hydromecin asiakaspalvelu on ainutlaatuista. Yhtä ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä toimintaa kuin Hydromec tarjoaa on vaikea löytää mistään”, Ponsse Oyj:n aluejohtaja Marko Mattila vahvistaa.

Vuosittainen puunkorjuumäärä Quebecissä on noin 35-40 miljoonaa m3 vuodessa ja olosuhteet puunkorjuulle ovat erittäin vaativat. Leimikot sijaitsevat usein jopa 6-8 tunnin etäisyydellä lähimmästä kaupungista, matkapuhelinverkosto ei aina toimi ja talvi on ankara aina -40 asteeseen.

Olosuhteet ovat vaihtelevia myös puuston osalta. Alueen pohjoisosissa puusto on monin paikoin pienikokoista ja pääosin mustaa kuusta, hakkuut ovat pääosin päätehakkuita ja jyrkkiä rinteitä. Eteläosissa Quebeciä kasvaa myös lehtipuuta ja isompaa puustoa. Alueelle on myyty paljon Ponssen suurimman kokoluokan metsäkoneita, PONSSE ElephantKing –kuormatraktoreita ja harvesteripäitä kuten PONSSE H7HD-harvesteripäitä tela-alustaisiin koneisiin asennettavaksi. Alueella on myös paljon PONSSE Fox ja PONSSE ScorpionKing -harvestereita.

Vuoden Full Service –projekti Uruguayssa ja vuoden toiminnan kehittäjä Chilessä

Samalla palkittiin myös Vuoden Full Service -projekti, joka myönnettiin Ponsse Uruguaylle Full Service -yhteistyöstä UPM:n kanssa: Vuoden parhaan paikallisen toiminnan kehittäjän palkinto myönnettiin FC Ventas y Servicios:lle Chileen. Palkinto myönnetään huoltopalvelukeskukselle, joka on parantanut eniten omaa ESW-auditointitulostaan edellisvuoteen verrattuna.

Vieremällä, 18. maaliskuuta 2016

PONSSE OYJ

Lisätietoja:
Jarmo Vidgrén, myynti- ja markkinointijohtaja, Ponsse Oyj, puh. 040 519 1486

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter