Etusivu » Okmetic Oyj:n osakkeenomistajien ehdotus 7.4.2016 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle koskien hallituksen jäsenten valitsemista

Okmetic Oyj:n osakkeenomistajien ehdotus 7.4.2016 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle koskien hallituksen jäsenten valitsemista

Okmetic Oyj

Okmetic Oyj:n osakkeenomistajien ehdotus 7.4.2016 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle koskien hallituksen jäsenten valitsemista

OKMETIC OYJ PÖRSSITIEDOTE 3.3.2016 KLO 13.30

OKMETIC OYJ:N OSAKKEENOMISTAJIEN EHDOTUS 7.4.2016 KOKOONTUVALLE VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE KOSKIEN HALLITUKSEN JÄSENTEN VALITSEMISTA

Osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 15 prosenttia yhtiön osakkeista ja niiden tuottamasta äänimäärästä ehdottavat, että toimikaudeksi, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä, hallitukseen valitaan uudelleen Jan Lång, Hannu Martola, Riitta Mynttinen, Mikko Puolakka ja Henri Österlund sekä uutena jäsenenä Wolfgang Fey. Kaikki ehdotetut henkilöt ovat antaneet suostumuksensa tehtävään. Uudelleen valittaviksi ehdotettavien henkilöiden hallitustyöskentelyn kannalta olennaiset tiedot on esitetty yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.okmetic.com/fi/sijoittajat/hallinto-ja-johtaminen/hallitus.

Wolfgang Fey (s. 1961) on Saksan kansalainen ja koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt vuodesta 2013 lähtien ADC GmbH -nimisessä yrityksessä tittelillä Director, Segment Surround View. Sitä ennen hän toimi samassa yrityksessä viiden vuoden ajan ajamista avustavien toimintojen T&K-toiminnasta vastaavana johtajana. Hänen aikaisempaan työhistoriaansa lukeutuu erilaisia tutkimus- ja kehityspuolen työtehtäviä Continental Teves:ssä, Continental Temic:ssä sekä ITT Automotivessa. Wolfgang Feyn ansioluettelo on tämän tiedotteen liitteenä.

Osakkeenomistajien ehdotus hallituksen kokoonpanoksi ei ollut kokonaisuudessaan yhtiön käytössä yhtiökokouskutsun julkistamispäivänä 18.2.2016, minkä vuoksi kutsu ei sisältänyt ehdotusta hallituksen kokoonpanoksi Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin (2015) suosituksen 1 mukaisesti.

OKMETIC OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Johtaja, talous, IT ja viestintä Juha Jaatinen
puh. (09) 5028 0286, sähköposti: juha.jaatinen@okmetic.com

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin strategisena tavoitteena on kasvaa kannattavasti asiakkaiden nykyisiä ja tulevia teknologiatarpeita vastaavan tuotevalikoiman avulla. Yhtiön toimintatavassa keskeistä on olla aidosti lähellä asiakasta ja ymmärtää heidän tarpeitaan ja prosessejaan.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja korkean lisäarvon tuotteiden portfolio, kiteenkasvatusosaaminen, pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet sekä tehokas ja joustava tuotanto luovat edellytykset strategisten tavoitteiden saavuttamiselle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön piikiekoista. Oman valmistuksen lisäksi yhtiöllä on sopimusvalmistusta Japanissa ja Kiinassa. Okmetic on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella OKM1V. Lisätietoja yhtiöstä saa kotisivuilta: www.okmetic.com.

Liite 1: Wolfgang Feyn ansioluettelo

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-03-03 12:30 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2016/03/03/Okmetic+Oyj+n+osakkeenomistajien+ehdotus+7+4+2016+kokoontuvalle+varsinaiselle+yhti%C3%B6kokoukselle+koskien+hallituksen+j%C3%A4senten+valitsemista+HUG1991576.html

Jätä kommentti

facebook twitter