Etusivu » Nixu Oyj : Kutsu Nixu Oyj:n pääomamarkkinapäivään 13.4.2016

Nixu Oyj : Kutsu Nixu Oyj:n pääomamarkkinapäivään 13.4.2016

Nixu Corporation

Nixu Oyj : Kutsu Nixu Oyj:n pääomamarkkinapäivään 13.4.2016

Nixu Oyj
Yhtiötiedote 23.3.2016 kello 9.00
Kutsu Nixu Oyj:n pääomamarkkinapäivään 13.4.2016
Kutsumme institutionaaliset sijoittajat, sijoitusanalyytikot sekä median edustajat pääomamarkkinapäiväämme keskiviikkona 13.4.2016 kello 9.30 alkaen Nixun pääkonttorilla osoitteessa Keilaranta 15, 02150 Espoo. Tilaisuus on suomenkielinen.
Tilaisuudessa esitellään kyberturvamarkkinan yleisiä näkymiä viimeaikaisten tutkimusten valossa, kerrotaan konkreettisia esimerkkejä tutkimistamme tietomurroista sekä esitellään Nixun kasvustrategian avainkohtia kansainvälistymisstrategian ja Nixun omien teknologiapohjaisten palvelujen osalta.
Tilaisuuden yhteydessä on vierailumahdollisuus Nixun uusissa Cyber Defense Center (CDC) -tiloissa. CDC on teknologia-pohjainen palvelukokonaisuus, joka tuottaa Nixun asiakkaille digitaalisen ympäristön reaaliaikaista valvontaa ja tietomurtojen tutkintaa sekä muodostaa tilannekuvan organisaation verkkopalveluihin kohdistuvista uhista.
Päätämme tilaisuuden lounaaseen noin kello 12.00. Lounaan aikana on mahdollisuus jatkaa keskusteluita yhtiön johdon kanssa.
Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan tilaisuuteen sähköpostitse osoitteeseen nixu.communications@nixu.com. Tilaisuus on tarkoitettu institutionaalisille sijoittajille, sijoitusanalyytikoille sekä median edustajille. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjelmatiedot noin viikkoa ennen tilaisuutta.
Toivomme ilmoittautumisia 5.4.2016 mennessä.
Ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, paikkoja on rajoitetusti.
Tilaisuuden esitykset
Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan tilaisuuden alkaessa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.nixu.fi/sijoittajat.
Tilaisuuden esitykset ovat suomenkielisiä.
Tervetuloa!
Petri Kairinen
Toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Talousjohtaja Janne Kärkkäinen
puhelin: +358 40 529 4603
sähköposti: janne.karkkainen@nixu.com
Hyväksytty neuvonantaja Summa Capital Markets Oy, puhelin: 020 743 0280
Jakelu:
NASDAQ OM Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nixu.com/fi
Nixu lyhyesti:
Nixu Oyj on kyberturvayhtiö. Huolehdimme asiakkaidemme kyberturvallisuudesta sisäisen tietohallinnon, sähköisen liiketoiminnan sekä teollisen internetin ratkaisualueilla. Asiakasorganisaatiomme luottavat osaamiseemme hankkeissa, joissa edellytetään tietoturvan suunnittelua, toteutusta tai tarkastusta. Varmistamme asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden, liiketoiminnan jatkuvuuden sekä sähköisten palvelujen toimivuuden ennakoimalla ja ehkäisemällä kyberturvallisuuteen liittyviä riskejä.
Vuoden 2015 liikevaihtomme oli 18 miljoonaa euroa ja toimintamme on kannattavaa.
www.nixu.fi, www.nixu.fi/blogi sekä twitter: @nixutigerteam

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-03-23 08:00 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2016/03/23/Nixu+Oyj+Kutsu+Nixu+Oyj+n+p%C3%A4%C3%A4omamarkkinap%C3%A4iv%C3%A4%C3%A4n+13+4+2016+HUG1997050.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!