Etusivu » Martela tehostaa toimitusketjuaan

Martela tehostaa toimitusketjuaan

Martela tehostaa toimitusketjuaan

Julkaistu: 2016-03-01 14:00:00 CET
Martela Oyj
Pörssitiedote
Martela tehostaa toimitusketjuaan

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.3.2016 klo 15.00

MARTELA TEHOSTAA TOIMITUSKETJUAAN

Martela on tänään kutsunut Ruotsin Bodaforsin toimipisteen henkilöstön edustajat koolle yhteistoimintalain mukaisiin neuvotteluihin, jotka koskevat Martela Ab:n Bodaforsin logistiikkakeskuksen toiminnan tehostamista ja tästä mahdollisesti aiheutuvia henkilöstövaikutuksia. Harkittavilla toimenpiteillä pyritään luomaan joustavampi toimitusketju, jolla pystytään vastaamaan muuttuneeseen, aikaisempaa monimuotoisempaan asiakaskysyntään ja toteuttamaan entistä paremmin Martelan Lifecycle strategian implementointia. Toimitusketjun paremman toimivuuden lisäksi suunnitelluilla toimenpiteillä tavoitellaan 0,5 miljoonan euron vuositason kustannussäästöjä. Säästöt ovat osa Martelan huhtikuussa 2015 julkaistua 4,0 miljoonan euron säästöohjelmaa.

Neuvotteluiden piiriin kuuluu Martela Ab:n Bodaforsin logistiikkakeskuksen koko henkilöstö. Yhtiön alustavan arvion mukaan neuvottelut saattavat mahdollisesti johtaa enintään 17 henkilön vähentämiseen irtisanomisin.

Helsingissä, 1.3.2016

Martela Oyj

Matti Rantaniemi

Toimitusjohtaja

Lisätiedot

Martela Oyj

Toimitusjohtaja Matti Rantaniemi, puh 050 465 8194
Talousjohtaja Markku Pirskanen, puh 040 517 4606

Jakelu

NASDAQ OMX Nordic

Keskeiset tiedotusvälineet

www.martela.fi

Liitteet:
2016_0301_pörssitiedote.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter