Etusivu » Mari Orttenvuori nimitetty M-Brainin talous- ja rahoitusjohtaksi (CFO)

Mari Orttenvuori nimitetty M-Brainin talous- ja rahoitusjohtaksi (CFO)

M-Brain Oy

Mari Orttenvuori nimitetty M-Brainin talous- ja rahoitusjohtaksi (CFO)

M-Brain Oy Yhtiötiedote 23.03.2016 klo 14:00

Mari Orttenvuori nimitetty M-Brainin talous- ja rahoitusjohtaksi (CFO)

Mari Orttenvuori aloittaa 4.4.2016 M-Brainin CFO:na. Hänen vastuullaan tulee olemaan konsernin talous- ja rahoitustoimintojen johtaminen ja kehittäminen. Marista tulee sekä M-Brain Finland -johtoryhmän jäsen että Group Leadership Teamin jäsen.

Aiemmin Mari on toiminut useiden pörssiyhtiöiden talouden eri johtotehtävissä mm. Oriola-KD:ssa, Elisassa, Nokia Siemens Networksissä, Nokialla sekä työskennellyt laskenta-asiantuntijana PricewaterhouseCoopersilla. Mari siirtyy M-Brainille Oriola-KD:n laskentajohtajan tehtävistä. Mari on suorittanut B.Sc. (Hons) Business tutkinnon the Manchester Metropolitan University:ssä.

“Ajantasaisen ja helposti hyödynnettävissä olevan informaation tuottaminen päätöksenteon tueksi innovatiivisilla ratkaisuilla on yhdistelmä, jossa M-Brain on onnistunut. On upeaa aloittaa työt kiehtovalla toimialalla yhtiössä, jonka kasvupotentiaalin rajoja on tuskin vielä koeteltu. Uskon, että laaja-alainen kokemukseni kansainvälisissä palvelu- ja teknologiayrityksissä tuottaa lisäarvoa myös M-Brainille,” sanoo Mari Orttenvuori.

Lisätietoja:

Kim Nyberg, M-Brain
S-posti: kim.nyberg@m-brain.com
Puh. +358 (0)400 430 538

M-Brain Oy:n Hyväksytty neuvonantaja Evli Pankki Oyj / Petteri Nurminen
Puh. +358 (0)40 509 5665

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-03-23 13:00 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2016/03/23/Mari+Orttenvuori+nimitetty+M+Brainin+talous+ja+rahoitusjohtaksi+CFO+HUG1997104.html

Jätä kommentti

facebook twitter