Etusivu » Kotipizza Group Oyj: Kotipizza Groupiin kuuluva Helsinki Foodstock yhteistyöhön Siipiravintola-ketjun kanssa

Kotipizza Group Oyj: Kotipizza Groupiin kuuluva Helsinki Foodstock yhteistyöhön Siipiravintola-ketjun kanssa

Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group Oyj: Kotipizza Groupiin kuuluva Helsinki Foodstock yhteistyöhön Siipiravintola-ketjun kanssa

Kotipizza Group Oyj

Pörssitiedote 24.3.2016, klo 13.00 (EET)

Kotipizza Groupiin kuuluva Helsinki Foodstock yhteistyöhön Siipiravintola-ketjun kanssa

Kotipizza Group Oyj:hin (“Kotipizza Group”) kokonaisuudessaan kuuluva osto- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock Oy (“Helsinki Foodstock”) on solminut Muurahaiskarhu Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan se vastaa Siipiravintola-markkinointinimellä toimivan ravintolaketjun tavaravirran hallinnasta. Koko Suomen kattava tavaravirran hallinta mahdollistaa Siipiravintola-ketjun laajentumisen valtakunnalliseksi.

Helsinki Foodstock vastaa ketjun logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin. Sopimuksella ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Kotipizza Groupin taloudelliseen tulokseen vuonna 2016.

“Olemme innoissamme tukemassa Siipiravintolan laajentumista Suomessa. Yhteistyö on luontevaa, sillä olemme erikoistuneet logistiikkapalvelujen tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille”, Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja ja Kotipizza Group Oyj:n hankintajohtaja Anssi Koivula sanoo.

Helsinki Foodstock Oy tarjoaa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita HoReCa-alan asiakkaille ja ruokaa valmistavalle teollisuudelle sekä innovaatiotuotteita ruoan vähittäiskaupalle. Helsinki Foodstockin asiakkaita ovat muun muassa Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat sekä Suomessa toimivat Subway-ravintolat ja Espresso House -kahvilat.

“Tehokkaasti hoidettu logistiikka mahdollistaa meidän valtakunnallisen laajentumisen. Olemme tyytyväisiä löydettyämme luotettavan kumppanin”, Muurahaiskarhu Oy:n toimitusjohtaja Tommi Leino sanoo.

Siipiravintola-ketju tarjoaa chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia. Siipiravintoloita on tällä hetkellä Turussa, Valkeakoskella ja Lahdessa. Seuraava ravintola avataan Helsinkiin. Ketju suunnittelee laajentumista franchising-periaatteella myös muualle Suomeen. Yritys tarjoaa myös catering-palveluita.

Lisätietoja antavat:

Anssi Koivula, toimitusjohtaja, Helsinki Foodstock Oy, +358 207 716 542

Tommi Leino, toimitusjohtaja, Muurahaiskarhu Oy, +358 40 1388 489

Kotipizza Group lyhyesti
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2015 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2015 oli 77,3 miljoonaa euroa. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2015 oli 56,4 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 5,03 miljoonaa euroa.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-03-24 12:00 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2016/03/24/Kotipizza+Group+Oyj+Kotipizza+Groupiin+kuuluva+Helsinki+Foodstock+yhteisty%C3%B6h%C3%B6n+Siipiravintola+ketjun+kanssa+HUG1997411.html

Jätä kommentti

facebook twitter