Etusivu » KONECRANES OYJ – KONECRANESIN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJALLE SYYTE, JOTA HÄN PITÄÄ PERUSTEETTOMANA

KONECRANES OYJ – KONECRANESIN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJALLE SYYTE, JOTA HÄN PITÄÄ PERUSTEETTOMANA

KONECRANES OYJ – KONECRANESIN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJALLE SYYTE, JOTA HÄN PITÄÄ PERUSTEETTOMANA

Julkaistu: 2016-03-18 15:20:00 CET
Konecranes Oyj
Pörssitiedote
KONECRANES OYJ – KONECRANESIN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJALLE SYYTE, JOTA HÄN PITÄÄ PERUSTEETTOMANA
KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 18.3.2016 klo 16:20

Konecranes Oyj on saanut tiedon, että sen hallituksen puheenjohtajaa Stig Gustavsonia vastaan on nostettu syyte törkeästä avustuspetoksesta Industry Park East Management Oy nimiseen yhtiöön liittyvässä ns. yrityspuistoasiassa. Konecranes ei ole asiassa osapuolena.

Stig Gustavson kertoo, että asia liittyy hänen asemaansa sittemmin taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneen yrityspuistoyhtiön hallituksen puheenjohtajana vuosina 2011–2012. Yrityspuistohankkeen tarkoituksena oli auttaa suomalaisia pk-yrityksiä etabloitumaan Venäjälle. Stig Gustavson pitää syytettä perusteettomana ja vaatii sen hylkäämistä aikanaan käynnistyvässä oikeudenkäynnissä.

KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Ole Johansson, hallituksen varapuheenjohtaja, Konecranes Oyj, soittopyynnöt puh. 040 195 5511

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 900 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.