Etusivu » Kimmo Nordström nimitetty ESL Shippingin hallituksen jäseneksi

Kimmo Nordström nimitetty ESL Shippingin hallituksen jäseneksi

Aspo Plc

Kimmo Nordström nimitetty ESL Shippingin hallituksen jäseneksi

ASPO Oyj PÖRSSITIEDOTE 1.3.2016 klo 14.30

KIMMO NORDSTRÖM NIMITETTY ESL SHIPPINGIN HALLITUKSEN JÄSENEKSI

Aspo-konserniin kuuluvan ESL Shipping Oy:n hallitukseen on 1.3.2016 alkaen nimitetty Kimmo Nordström (54). Hän toimii Container Finance Ltd Oy:n ja perinteikkään Containerships Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja on yrityksen pääomistaja. Kimmolla on erittäin vahva osaaminen varustamon palvelujen kehittämisessä lisäarvopalveluihin, haastavilla Venäjän markkinoilla toimimisessa sekä uudisrakennusten suunnittelussa ja valmistuttamisessa.

“Olen erittäin iloinen, että Kimmo aloittaa ESL Shipping Oy:n hallituksen jäsenenä. Hallituksen keskeisimpänä tehtävänä on pitkäkestoisen menestyksen varmistaminen. Hänen taustansa varustamon omistajana ja toiminnan kehittäjänä on erinomainen lisä ESL Shippingin hallitukseen. Kokoonpanossamme on nyt johtavaa arktisen merenkulun, varustamotoiminnan yritys- ja ympäristövastuun ja digitalisoimisen osaamista sekä vahvaa strategiasta näkemystä,” sanoo ESL Shipping Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen.

Hallituksen jäseninä jatkavat Aker Arctic Technology Oy:n entinen toimitusjohtaja, DI Mikko Niini, kansainvälisen merilogistiikan asiantuntija, tekniikan tohtori, dosentti Ulla Tapaninen sekä puheenjohtajana Aspo Oyj:n toimitusjohtaja Aki Ojanen.

“Kiitän Lasse Rikalaa hänen panoksestaan ESL Shipping Oy:n hallituksen jäsenenä 2009-2016 sekä hänen toimimisestaan myös varustamon vt. toimitusjohtajana 9.1.-30.4.2013.”

ASPO Oyj

Aki Ojanen
toimitusjohtaja

ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. Keskeisiä asiakkaita ovat teräs-, energia- sekä kaivosteollisuus. Varustamon tonnisto koostuu 14 yksiköstä, joista 13 on varustamon omia ja yksi vuokrattu. Vuonna 2015 yhtiön kuljettama lastivolyymi oli noin 11,1 miljoonaa tonnia. ESL Shipping varmistaa teollisuuden ja energiantuotannon raaka-ainekuljetukset ympärivuotisesti vaikeissakin sääolosuhteissa. Varustamo tarjoaa erityispalveluina suurten valtamerialusten lastauksia ja kevennyksiä merellä.

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kaukomarkkinat, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. www.aspo.fi

Lisätietoja:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja ESL Shipping Oy:n hallituksen puheenjohtaja,
puh. +358 9 521 4010, +358 400 106 592, aki.ojanen(a)aspo.com

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2016-03-01 13:30 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2016/03/01/Kimmo+Nordstr%C3%B6m+nimitetty+ESL+Shippingin+hallituksen+j%C3%A4seneksi+HUG1990528.html

Jätä kommentti

facebook twitter