Etusivu » Investors House vahvistaa Management –toimintaansa liiketoimintakaupalla

Investors House vahvistaa Management –toimintaansa liiketoimintakaupalla

Investors House vahvistaa Management –toimintaansa liiketoimintakaupalla

Julkaistu: 2016-03-24 19:00:00 CET
Investors House Oyj
Pörssitiedote
Investors House vahvistaa Management –toimintaansa liiketoimintakaupalla

Investors House Oyj

Pörssitiedote, 24.3.2016 klo 20

Investors House vahvistaa Management –toimintaansa liiketoimintakaupalla

Investors House Oyj on 24.3.2016 allekirjoittanut sopimuksen liiketoimintakaupasta, jolla se vahvistaa Management-toimintaansa asuntosektorilla. Yhtiö on ostanut OVV Asuntopalvelut Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyy Investors Housen tytäryhtiön haltuun 1.4.2016 alkaen. Investors Housen kannalta Management -toiminta täydentää sijoitustoimintaa ja tuottaa palvelutuottoja suhteellisen vähäisellä pääoman sitoutumisella. OVV -ketjun nykyinen omistaja KTM Mika Tilli jatkaa toimitusjohtajana ja vastaa ketjun operatiivisesta johtamisesta.

Ostettava OVV:n liiketoiminta muodostuu franchise -perusteisen asunto- ja kiinteistövälitysketjun johtamisesta ja kehittämisestä. Ostettava franchise -liiketoiminta ei siis ole kiinteistövälitystä vaan itsenäisistä yrittäjäomisteisista alueellisista yhtiöistä muodostuvan verkoston johtamista, palvelemista ja kehittämistä. OVV-yrittäjät toimivat 11 paikkakunnalla 38 hengen voimin asuntojen vuokrauksessa ja välityksessä palvellen 10.000 asuntosijoittajasta muodostuvaa asiakaskuntaa.

’’Yhdistämällä Investors Housen Management-toiminnan ja OVV:n valtakunnallisen yrittäjäverkoston voimme luoda lisäarvoa asiakkaille, OVV-yrittäjille ja ketjulle. Tavoitteena on laajentaa ketjun toimintaa sekä synnyttää uusia palveluja, joiden avulla OVV-ketju voi aikaisempaa kattavammin palvella 10.000 asuntosijoittajan asiakaskuntaansa kaikkialla Suomessa. Emme siis ole menossa kiinteistövälitykseen, jota tekevät OVV -yrittäjät kaikissa keskeisissä kasvukeskuksissa. Sen sijaan näemme mahdollisuuden laajentaa ketjua ja sen tuotevalikoimaa.’’, sanoo Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen.

Liiketoimintakaupan kauppahinta on 0,25 M€ ja se maksetaan osin 88 %:sti käteisellä ja 12 %:sti Investors Housen osakkeilla. 1.4.2016 maksettavan kauppahinnan lisäksi on sovittu 2016-2018 liikevoittoon perustuvasta mahdollisesta lisäkauppahinnasta, joka voi olla maksimissaan 0,12 M€.

Kaupalla on lievästi positiivinen vaikutus vuoden 2016 operatiiviseen tulokseen.

Helsinki 24.3.2016

Petri Roininen

Toimitusjohtaja, Investors House Oyj

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu: OMXNasdaq Helsinki, Keskeiset tiedotusvälineet

Liitteet:
TiedoteKauppa24032016.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter