Etusivu » Innofactor Oyj:n uusi hallitus

Innofactor Oyj:n uusi hallitus

Innofactor Oyj:n uusi hallitus

Julkaistu: 2016-03-29 13:00:00 CEST
Innofactor
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Innofactor Oyj:n uusi hallitus

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 29.3.2016 klo 14.00

Innofactor Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa tänään 29.3.2015 valittiin yhtiölle uusi hallitus. Hallituksessa jatkavat Innofactor Oyj:n toimitusjohtaja DI Sami Ensio, ekonomi Jukka Mäkinen, DI Ilari Nurmi, BBA Ari Rahkonen ja OTK Pekka Puolakka. Hallituksesta jää pois TkT J.T. Bergqvist.

Välittömästi yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin Ari Rahkonen jatkamaan hallituksen puheenjohtajana.

Espoossa 29.3.2016

INNOFACTOR OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:

NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Innofactorin oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 200 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Pohjoismaissa. Yrityksessä työskentelee yli 500 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Vuosina 2011–2015 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 35 %. Microsoft nimesi Innofactorin vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2015. Innofactor valittiin myös Microsoftin kansainväliseen finaaliin kahdessa sarjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter