Etusivu » Innofactor muodostaa Nordic Advisory Boardin

Innofactor muodostaa Nordic Advisory Boardin

Innofactor muodostaa Nordic Advisory Boardin

Julkaistu: 2016-03-21 11:30:00 CET
Innofactor
Lehdistötiedote
Innofactor muodostaa Nordic Advisory Boardin
Kolme entistä Microsoftin maajohtajaa Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta liittyvät uuteen Nordic Advisory Boardiin, jonka tarkoitus on edistää Innofactorin pohjoismaista kasvustrategiaa

Espoo, 21.3.2016 – Innofactor (Nasdaq Helsinki IFA), joka on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia, on nimittänyt kolme tunnettua johtajaa Microsoftin ekosysteemin alueelta muodostamaan Innofactorin pohjoismaisen neuvoa-antavan toimikunnan, Nordic Advisory Boardin.

Uudet Nordic Advisory Boardin jäsenet tarjoavat yhtiölle näkemyksiään markkinoista, strategiasta, liiketoiminnan kehittämisestä ja yritysostoista Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, avainhenkilöiden rekrytoinnista ja Microsoft-suhteista. Nordic Advisory Boardin jäsenet ovat Jonas Persson, Niels Soehlberg ja Knut Aasrud.

Nordic Advisory Board tapaa muutaman kerran vuodessa toimitusjohtaja Sami Ension ja hallituksen puheenjohtaja Ari Rahkosen kanssa. Lisäksi Nordic Advisory Boardin jäsenet toimivat neuvonantajina Innofactorin maajohtajille omassa maassaan, ja heillä on tärkeä rooli yritysostojen yhteydessä.

”Näkemysten jakaminen siitä, miten pohjoismaiset IT-investoinnit vaikuttavat Pohjoismaiden markkinoihin ovat tärkeä osa sitä arvoa, jonka tuomme asiakkaille ja osakkeenomistajille. He hyötyvät suuresti kokemuksesta ja näkemyksistä, joita Nordic Advisory Board pystyy tarjoamaan meille”, sanoo Ari Rahkonen, Innofactorin hallituksen puheenjohtaja.

”Olen ylpeä siitä, että Jonas, Niels ja Knut liittyivät Nordic Advisory Boardiimme. Entisinä Microsoftin maajohtajina heillä on sellaista tietoa Microsoftin ekosysteemistä Pohjoismaissa, joka on hyödyllistä kasvustrategiamme kannalta. Odotan innokkaasti, että pääsen aloittamaan yhteistyön heidän kanssaan”, sanoo Sami Ensio, Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja.

Nordic Advisory Boardin jäsenet:

Jonas Persson, Ruotsin Microsoftin toimitusjohtaja, yksi Myrtel Managementin perustajista sekä Industrial Advisor EQT Partnersissa, katso https://se.linkedin.com/in/jonas-persson-05332

Niels Soehlberg, entinen Tanskan ja Islannin Microsoftin toimitusjohtaja, ollut useissa johtavissa rooleissa Microsoftissa Länsi-Euroopassa ja Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella, katso https://dk.linkedin.com/in/niels-soelberg-866325

Knut Aasrud, Norstatin toimitusjohtaja, entinen Norjan Microsoftin toimitusjohtaja, ollut useissa johtavissa rooleissa SAPissa, katso https://no.linkedin.com/in/knut-aasrud-b791514

”Olen vaikuttunut Innofactorin vahvasta sitoutumisesta kasvuun, selkeistä strategisista valinnoista sekä vahvoista näytöistä menestyksekkäiden tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan muodossa. Olen innokas liittymään tiimiin ja tekemään osani Innofactorin kasvun eteen, että yrityksestä tulisi johtava pohjoismainen ja tärkeä globaali tekijä Microsoftin ekosysteemissä”, sanoo Niels Soelberg.

”Olen ylpeä, että olen näin arvostetun tiimin jäsen”, sanoo Jonas Persson . ”Kaikki se tieto, asiantuntemus ja kokemus, jonka tuomme yhtiölle, vahvistaa osaltaan pohjoismaista kasvustrategiaa ja Innofactorin asemaa Microsoftin ekosysteemin etulinjassa.”

“Innofactor on toteuttanut menestyksekkäästi strategiaansa olla keskeinen tekijä Microsoftin ekosysteemissä. Uskon, että 8 vuoden kokemuksella Microsoftista pystyn auttamaan Innofactoria sen tavoitteessa kasvattaa liiketoimintaa edelleen sekä Norjassa että Pohjoismaissa”, sanoo Knut Aasrud.

Lisätietoja:

Ari Rahkonen, hallituksen puheenjohtaja

Innofactor Oyj

Puh. 040 754 3966

Jakelu:

Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Innofactorin oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 200 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Pohjoismaissa. Yrityksessä työskentelee yli 500 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Vuosina 2011–2015 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 35 %. Microsoft nimesi Innofactor Oyj:n vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2015. Innofactor valittiin myös Microsoftin kansainväliseen finaaliin kahdessa sarjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!