Etusivu » Efore tuo markkinoille uuden himmennettävän CIELO LED-virtalähdesarjan

Efore tuo markkinoille uuden himmennettävän CIELO LED-virtalähdesarjan

Efore tuo markkinoille uuden himmennettävän CIELO LED-virtalähdesarjan

Julkaistu: 2016-03-03 16:30:00 CET
Efore Oyj
Sijoittajauutiset
Efore tuo markkinoille uuden himmennettävän CIELO LED-virtalähdesarjan

Espoo, 2016-03-03 16:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Efore Oyj Lehdistötiedote 3.3.2016 klo 16.30

Efore tuo markkinoille uuden himmennettävän CIELO LED-virtalähdesarjan

Efore tuo markkinoille uudet himmennettävät CIELO LED-virtalähteet täydentämään ROAL Digital Light tuotebrändiä. CIELO LED-virtalähteet esitellään Kaliforniassa meneillään olevassa valaistusalan näyttelyssä (Strategies in Light) sekä Frankfurtissa 13.-18. maaliskuuta pidettävillä valaistusmessuilla (Light+Building). CIELO-sarjan tuotteiden säätö voidaan toteuttaa joustavasti usealla eri tavalla, joten vastaavat LED-valaistuksen yhä laajempiin tarpeisiin.

CIELO-sarjan tuotteita on saatavissa kahdessa eri koossa. Kompaktin kokonsa vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti rakennusten valaisemiseen sekä asennettaviksi valaistuskiskoihin ja kattoihin. Korkeajännitteiset mallit on suunniteltu erityisesti sekä korkeisiin että mataliin teollisuusympäristöihin, autotalleihin sekä laajaa alueellista valaistusta vaativiin käyttökohteisiin.

Tuotteita voidaan käyttää globaalisti eri syöttöjännitteillä ja tuotteilla on viiden vuoden takuu.

”Uusi CIELO LED-virtalähdesarja on jatkoa jo kahdeksan vuotta sitten kehitetyille ja edelleen käytössä oleville TROPO-virtalähteille, joita on toimitettu yli 2 miljoonaa kappaletta. Eforen innovatiivisten ratkaisujen myötä valaisinvalmistajat voivat keskittyä omaan osaamisalueeseensa ja luottaa Eforeen virtalähdetoimittajana.” toteaa Eforen toimitusjohtaja Heikki Viika.

Tuotteen päätiedot
Koko: 10-30W 84mm x 40mm x 25, 2mm
40-50W 90mm x 60mm x 25, 2mm
Jännite: 120/230/277VAC
Himmennyksen säätö: 1-10 V, triac/elektroninen

EFORE OYJ

Heikki Viika
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa Efore Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Viika, puh. 09 4784 6312

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni

Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen tuotantoyksiköt sijaitsevat Kiinassa ja Tunisiassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2015 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 89,9 milj.euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 887 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.efore.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter