Etusivu » Vuosaaren sataman kiinteistöjen myynti saatu päätökseen

Vuosaaren sataman kiinteistöjen myynti saatu päätökseen

Vuosaaren sataman kiinteistöjen myynti saatu päätökseen

Julkaistu: 2015-12-16 13:20:07 CET
Sponda Oyj
Pörssitiedote
Vuosaaren sataman kiinteistöjen myynti saatu päätökseen

Sponda Oyj Pörssitiedote 16.12.2015, klo 14:20

Vuosaaren sataman kiinteistöjen myynti saatu päätökseen

Sponda Oyj on tänään saattanut päätökseen omistamiensa Vuosaaren satamassa sijaitsevien kiinteistöjen myynnin Harbour (Logistics) Bidco Oy:lle, joka on osa Blackstone Real Estate Partners Europe IV:ta. Kauppahinta oli noin 100 miljoonaa euroa, mikä vastaa Spondan vuoden 2015 kolmannen neljänneksen lopussa tehtyä arvostusta. Kaupan yksityiskohdista tiedotettiin 11.11.2015.

Sponda Oyj

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Kari Inkinen, 0400 402 653
yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja Pia Arrhenius, 040 527 4462

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,2 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!