Etusivu » Raisio Oyj: Ilmoitus omien osakkeiden luovutuksesta

Raisio Oyj: Ilmoitus omien osakkeiden luovutuksesta

Raisio Oyj: Ilmoitus omien osakkeiden luovutuksesta

Julkaistu: 2015-12-16 10:46:51 CET
Raisio
Pörssitiedote
Raisio Oyj: Ilmoitus omien osakkeiden luovutuksesta

Raisio Oyj Pörssi-ilmoitus 16.12.2015

ILMOITUS OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTUKSESTA

Raisio Oyj:n yhtiökokous on päättänyt maaliskuussa 2015, että hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kuukausittaisesta palkkiosta noin 20 % maksetaan luovuttamalla yhtiön hallussa olevia omia osakkeita ja noin 80 % rahana. Palkkiot suoritetaan toimikauden aikana kahtena yhtä suurena eränä kesäkuussa ja joulukuussa.

Raisio Oyj on luovuttanut 16.12.2015 (muu luovutus) hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille omia vaihto-osakkeitaan (RAIVV) yhteensä 4.178 kappaletta palkkiona hallituksen puheenjohtajan ja jäsenen tehtävän hoitamisesta. Osakkeiden luovutusarvo on 4,241 euroa kappaleelta ja yhteensä 17.718,90 euroa.

Nyt ilmoitetun luovutuksen jälkeen yhtiön hallussa on 212.696 kanta-osaketta (RAIKV) ja 7.767.257 vaihto-osaketta (RAIVV).

Raisio Oyj

Heidi Hirvonen
viestintä- ja IR-päällikkö
p. 050 567 3060

Lisätiedot:
rahoitusjohtaja Janne Martti, p. 050 556 6521

Raisio Oyj

Raisio on kansainvälinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminnot on jaettu kahteen yksikköön: Brändit ja Raisioagro. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä ja Puola. Kolesterolia alentavien Benecol-tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuiset. Raisio Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Raision liikevaihto vuonna 2014 oli 494 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 1700 henkilöä. Raision parhaiten tunnettuja brändejä ovat Benecol, Benemilk, Elovena, Honey Monster, Fox’s ja Poppets. Benemilk-rehut maidontuotantoon ja Benecol kolesterolin alentamiseen ovat Raision huippuinnovaatioita. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com

Jakelu
Nasdaq
Keskeiset mediat
www.raisio.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!