Etusivu » Nimityksiä Ramirent-konsernin johtoryhmässä

Nimityksiä Ramirent-konsernin johtoryhmässä

Nimityksiä Ramirent-konsernin johtoryhmässä

Julkaistu: 2015-12-16 09:00:00 CET
Ramirent Oyj
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Nimityksiä Ramirent-konsernin johtoryhmässä
Ramirent Oyj Pörssitiedote 16.12.2015 klo 10.00

Vantaa, Suomi, 2015-12-16 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Ramirent-konsernin Europe Central –segmentin Executive Vice Presidentin tehtävä jaetaan kahteen uuteen positioon 1.4.2016 alkaen. Kuten on aiemmin tiedotettu, Anna Hyvönen joka tällä hetkellä toimii tehtävässä, siirtyy johtavaan asemaan toiselle teollisuuden alalle alkaen 31.3.2016.

Mikael Kämpe, joka tällä hetkellä toimii Europe Central –segmentin Senior Vice Presidentinä, on nimitetty Suomi-segmentin Executive Vice Presidentiksi ja Heiki Onton, joka tällä hetkellä toimii Baltian Senior Vice Presidentinä, on nimitetty Baltian ja Europe Central –segmentin Executive Vice Presidentiksi.

“Olen erittäin tyytyväinen, että olemme voineet täyttää sekä Suomen toimintojen EVP:n että Europe Central toimintojen EVP:n positiot vahvoilla sisäisillä kandidaateilla,” sanoo Magnus Rosén, Ramirent-konsernin toimitusjohtaja.

Øyvind Emblem, joka tällä hetkellä toimii Norja-segmentin Senior Vice Presidentinä, on nimitetty Executive Vice Presidentiksi, Norja.

Näiden muutoksien jälkeen Ramirent-konsernin Executive Management teamin (EMT) kokoonpano vuonna 2016 on seuraava:
Magnus Rosén, toimitusjohtaja
Pierre Brorsson, talousjohtaja (alkaen 1.1.2016)
Dino Leistenschneider, Executive Vice President, Hankinta ja kalustonhallinta
Jonas Söderkvist, Executive Vice President, Ruotsi ja Tanska (alkaen 1.1.2016)
Øyvind Emblem, Executive Vice President, Norja (alkaen 1.1.2016)
Anna Hyvönen, Executive Vice President, North Central Europe (31.3.2016 asti)
Mikael Kämpe, Executive Vice President, Suomi (alkaen 1.4.2016)
Heiki Onton, Executive Vice President, Baltia ja Europe Central (alkaen 1.4.2016).

Johtoryhmän ansioluettelot ovat luettavissa Ramirent-konsernin nettisivuilla www.ramirent.com. Executive Management Teamin jäsenten lisäksi, konsernin laajennettuun johtoryhmään, kuuluvat viisi Senior Vice Presidentiä vastuullaan toiminnot: Siirtokelpoiset tilaratkaisut, Myynti, Markkinointi, Henkilöstöhallinto ja IT.

Uudet nimitykset eivät vaikuta Ramirent-konsernin ulkoiseen raportointirakenteeseen.

Lisätietoja
Magnus Rosén, toimitusjohtaja, Ramirent Oyj, 020 750 2845

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2014 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 658 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More Than Machines™.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!