Etusivu » Muutos Nokian johtokunnassa HERE-liiketoiminnan myynnin seurauksena

Muutos Nokian johtokunnassa HERE-liiketoiminnan myynnin seurauksena

NOKIA

Muutos Nokian johtokunnassa HERE-liiketoiminnan myynnin seurauksena

Nokia Oyj
Pörssitiedote
7.12.2015 klo 18.00

Muutos Nokian johtokunnassa HERE-liiketoiminnan myynnin seurauksena

Sean Fernback jätti Nokian johtokunnan 5.12.2015 seurauksena siitä, että HERE-liiketoiminnan myynti johtavien autonvalmistajien yhteenliittymälle saatiin päätökseen. Nokian johtokunnan nykyiset jäsenet ovat Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri, Nokian talous- ja rahoitusjohtaja Timo Ihamuotila, Nokia Networksin talousjohtaja ja operatiivinen johtaja Samih Elhage ja Nokia Technologies -liiketoiminnan johtaja Ramzi Haidamus.

7.10. julkistetun mukaisesti Nokia aikoo tehdä johtoonsa ja organisaatiorakenteeseensa muutoksia, joiden on tarkoitus tulla voimaan Alcatel-Lucentin arvopapereita koskevan julkisen osakevaihtotarjouksen onnistuneen päättymisen jälkeen, ja sille ehdollisena. Suunnitellun kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä.

Nokia
Nokia keskittyy teknologian inhimillisiin mahdollisuuksiin ja auttaa menestymään maailmassa, jossa sekä ihmiset että esineet ovat yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä. Kaksi liiketoimintaamme, verkkoinfrastruktuurin ohjelmistoja ja palveluita tarjoava Nokia Networks sekä teknologiakehitykseen ja lisensointiin keskittyvä Nokia Technologies, ovat alojensa johtajia. www.nokia.com

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com

Lisätietoja sijoittajille:

Nokia
Sijoittajasuhteet
Puh. +358 4080 3 4080
Sähköposti: investor.relations@nokia.com

TULEVAISUUTTA KOSKEVAT LAUSUMAT
Tämä tiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, kuten lausumia Nokian tämänhetkisiä odotuksia ja näkemyksiä tulevista tapahtumista tai tulevasta kehityksestä. Jotkin näistä tulevaisuutta koskevista lausumista voi tunnistaa sanoista tai ilmaisuista “aikoo”, “suunnittelee” ja muista vastaavista ilmaisuista. Näitä tulevaisuutta koskevia lausumia ovat muun muassa Alcatel-Lucentin kanssa tapahtuva mahdollinen yhdistyminen ja suunnitelmat liittyen muutoksiin yhtiön johtajistossa- ja organisaatiorakenteessa. Tällaisiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin sisältyy erinäisiä riskejä ja epävarmuustekijöitä, joista monet ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella ja joiden johdosta todelliset tulokset voivat olennaisesti poiketa tulevaisuutta koskevista lausumista. Tällaisia riskejä ja epävarmuustekijöitä ovat esimerkiksi Nokian kyky saattaa loppuun suunniteltu yhdistyminen Alcatel-Lucentin kanssa.

Tulevaisuutta koskevat lausumat tulee lukea yhdessä muualla esitettyjen muiden varoittavien lausumien kanssa, mukaan lukien Nokian Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomaiselle (the U.S. Securities and Exchange Commission) jättämissä asiakirjoissa. Nämä varoituslausunnot koskevat kokonaisuudessaan kaikkia tässä tiedotteessa esitettyjä tulevaisuutta koskevia lausumia, eikä voi olla varmuutta siitä, että odottamamme tulokset tai kehitykset todella toteutuisivat tai että vaikka ne toteutuisivat olennaisilta osin, niillä olisi odotetut seuraukset tai vaikutukset meihin, liiketoimintaamme tai toimintoihimme. Emme sitoudu julkisesti päivittämään tai muuttamaan tulevaisuutta koskevia lausumia uuden tiedon, tulevaisuuden tapahtumien tai muun syyn johdosta, paitsi siltä osin kuin meillä on siihen lainmukainen velvollisuus.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-12-07 17:00 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2015/12/07/Muutos+Nokian+johtokunnassa+HERE+liiketoiminnan+myynnin+seurauksena+HUG1971898.html

Jätä kommentti

facebook twitter