Etusivu » EFOREN TALOUDELLINEN TIEDOTTAMINEN VUONNA 2016, SIIRTYMINEN UUTEEN RAPORTOINTIKÄYTÄNTÖÖN

EFOREN TALOUDELLINEN TIEDOTTAMINEN VUONNA 2016, SIIRTYMINEN UUTEEN RAPORTOINTIKÄYTÄNTÖÖN

EFOREN TALOUDELLINEN TIEDOTTAMINEN VUONNA 2016, SIIRTYMINEN UUTEEN RAPORTOINTIKÄYTÄNTÖÖN

Julkaistu: 2015-12-07 12:15:00 CET
Efore Oyj
Tulosjulkistamisajankohdat
EFOREN TALOUDELLINEN TIEDOTTAMINEN VUONNA 2016, SIIRTYMINEN UUTEEN RAPORTOINTIKÄYTÄNTÖÖN

Espoo, 2015-12-07 12:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

EFORE OYJ Pörssitiedote 7.12.2015 klo 13.15

Efore muuttaa raportointikäytäntöään 1.12.2015 voimaan tulleiden Pörssin uusien säännösten seurauksena ja luopuu vastaisuudessa kolmen ja yhdeksän kuukauden osavuosikatsausten julkistamisesta. Liiketoiminnan luonteesta sekä telekommunikaatiosektorin kausivaihteluista johtuen vaihtelut neljännesten välillä ovat voimakkaita ja näin ollen eivät ole verrattavissa keskenään. Kuuden kuukauden ajanjaksolla vaihtelut tasoittuvat jossain määrin ja kausien vertailukelpoisuus paranee. Uusi käytäntö myös vähentää yrityksen hallinnollisia kustannuksia ja antaa mahdollisuuden keskittää resursseja toiminnan kehittämiseen.

Samassa yhteydessä yhtiö päivittää tiedonantopolitiikkaansa sekä sisäpiiriohjeistustaan. Yhtiö noudattaa taloudellisessa tiedottamisessaan 30 päivän hiljaista jaksoa ennen tulosjulkistamista. Kyseisenä aikana yhtiö ei keskustele pääomamarkkinoiden tai tiedotusvälineiden edustajien kanssa taloudellisesta asemastaan eikä liiketoimintansa kehityksestä. Sisäpiiriohjeistuksen päivityksen myötä Eforen pysyvä sisäpiiriläinen ei saa käydä kauppaa Eforen arvopapereilla ajanjaksona, joka alkaa 30 vuorokautta ennen kunkin osavuosikatsauksen, tilinpäätöstiedotteen tai niiden ennakkotietojen julkistamista ja päättyy näiden tietojen julkistamista seuraavana päivänä (suljettu ikkuna).

Vuonna 2016 Efore julkaisee seuraavat tulostiedotteet:
– Tilinpäätöstiedote tilikaudelta 2015: 12.2.2016
– Puolivuotiskatsaus 2016 (1.1.2016 – 30.6.2016): 10.8.2016

Varsinainen yhtiökokous pidetään 30.3.2016. Vuosikertomus tilikaudelta 2015 julkaistaan viikolla 10/2016.

Pörssitiedotteiden lisäksi yhtiö pyrkii aktiivisesti julkistamaan lehdistö- ja muita tiedotteita sellaisista yhtiön liiketoimintaan liittyvistä tapahtumista, jotka eivät täytä pörssitiedottamisen kriteereitä. Näillä tiedotteilla arvioidaan kuitenkin olevan uutis- tai markkinointiviestinnällistä arvoa tai kiinnostavuutta sidosryhmien keskuudessa.

Eforen pääasiallinen viestintäkanava on yhtiön verkkosivusto www.efore.fi Kaikki Eforen pörssi-, lehdistötiedotteet ovat saatavilla ja arkistoituina verkkosivuilla. Eforella on käytössään internetsivujen lisäksi useita eri tapoja ja kanavia tiedon välittämiseen sidosryhmille, kuten tiedotteet ja muut julkaisut, sosiaalisen median kanavat, haastattelut, julkiset esiintymiset ja tarvittaessa konferenssipuhelut sekä webcast-lähetykset.

EFORE OYJ

Hallitus

Lisätietoja antaa Efore Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Viika, puh. 09 4784 6312.

JAKELU

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Efore-konserni
Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen tuotantoyksiköt sijaitsevat Kiinassa ja Tunisiassa. Yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnot sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joulukuussa 2014 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 85,3 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 914 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.
www.efore.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company
facebook twitter