Etusivu » Cinteros AB (jonka ostamisesta Innofactor tiedotti 22.12.2015) toimittaa Microsoft Dynamics CRM -pohjaisen jäsenyydenhallintajärjestelmän yhdelle Ruotsin suurimmista ammattiliitoista

Cinteros AB (jonka ostamisesta Innofactor tiedotti 22.12.2015) toimittaa Microsoft Dynamics CRM -pohjaisen jäsenyydenhallintajärjestelmän yhdelle Ruotsin suurimmista ammattiliitoista

Cinteros AB (jonka ostamisesta Innofactor tiedotti 22.12.2015) toimittaa Microsoft Dynamics CRM -pohjaisen jäsenyydenhallintajärjestelmän yhdelle Ruotsin suurimmista ammattiliitoista

Julkaistu: 2015-12-28 07:30:00 CET
Innofactor
Pörssitiedote
Cinteros AB (jonka ostamisesta Innofactor tiedotti 22.12.2015) toimittaa Microsoft Dynamics CRM -pohjaisen jäsenyydenhallintajärjestelmän yhdelle Ruotsin suurimmista ammattiliitoista

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 28.12.2015 klo 08:30

Cinteros AB, joka yhdistetään Innofactorin lukuihin 1.1.2016 alkaen, on allekirjoittanut sopimuksen Microsoft Dynamics CRM -pohjaisen jäsenyydenhallintajärjestelmän toimittamisesta yhdelle Ruotsin suurimmista ammattiliitoista. Toimitus sisältää täyden tuen jäsenten, kurssien ja reskontran hallintaan, portaalin työnantajia sekä luottamushenkilöitä varten, sekä migraation ja integraatioiden toteuttamisen.

Nyt sovitun toimituksen arvo on noin 1,6 miljoonaa euroa (noin 15 miljoonaa Ruotsin kruunua). Projekti on suunniteltu toimitettavan vuoden 2016 aikana.

Cinteroksen jäsenyydenhallintajärjestelmä tarjotaan toimialakohtaisena standardiohjelmistona ammatti- ja muille järjestöille. Järjestelmä tarjoaa ratkaisun jäsenyydenhallintaan, asianhallintaan, sopimusten hallintaan, muistutuksiin ja reskontran hoitoon. Järjestelmä on yksinkertainen ja joustava. Se sopeutuu organisaatioiden erityistarpeisiin ilman ylimääräistä jatkokehittämistä. Järjestelmä perustuu Microsoft Dynamics CRM -alustaan, joka tarjoaa modernin käyttöliittymän huomioiden korkean saatavuuden, turvallisuuden sekä joustavuuden.

Espoossa 28.12.2015

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. +358 50 584 2029

Robert Erlandsson, toimitusjohtaja
Cinteros AB
Puh. +4670 494 09 83

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Innofactorin oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoft-pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Yrityksessä työskentelee yli 400 (yli 500 tammikuussa 2016) innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Vuosina 2010–2014 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 45 %. Microsoft nimesi Innofactor Oyj:n vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2015. Innofactor valittiin myös Microsoftin kansainväliseen finaaliin kahdessa sarjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi

Cinteros
Cinteros keskittyy toimittamaan Microsoft Dynamics CRM -pohjaisia ratkaisuja, jotka tukevat valittujen toimialojen liiketoimintaprosessia. Näitä toimialoja ovat mm. ammatti- ja muut järjestöt, palveluyritykset, koulutusorganisaatiot, kiinteistöjen hallinta, rakentaminen ja julkinen sektori. Yrityksessä työskentelee yli 100 innostunutta ja osaavaa henkilöä kolmessa toimipisteessä Ruotsissa. Vuosina 2010–2014 Cinterosin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 19 %. Yritys on korkeimman tason Microsoft Dynamics CRM -kumppani Ruotsissa ja on nimitetty vuoden Microsoft Dynamics CRM -kumppaniksi Ruotsissa kolmena peräkkäisenä vuotena. Cinterosin asiakkaisiin kuuluu suuria ruotsalaisia organisaatioita julkiselta ja yksityiseltä sektorilta, esimerkiksi Svenskt Näringsliv, IF Metall, Kommunal, Vision, Riksbyggen, Scandic ja Sodexo. www.cinteros.se

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter